Hemma hos mig..

     

Tänkte visa er några bilder hur det ser ut nu hemma hos mig, inte klar på långa vägar men detta tandborstset köpte jag igår samt detta toalettskåp med uppfällbar spegel på Ikea.

                             

Mormor var över med denna med jord i så var nere på torget idag & köpte en liten blomma enligt min syster som är florist så passar denna blomma Pelagon bäst hemma hos en som inte sköter blommor så bra som jag så en vit fick det bli än så länge.Ska köpa balkongsmöbler och ny matta framöver också.

                     

Min moster & man väckte mig tidigt imorses & kom och hjälpte mig få upp denna fondtapet, va tycks? Samt möblerna till sovrummer skaffade vi i veckan, inte helt klart spegeln ska sättas upp på väggen samt ska jag ha som en kristallkrona i taker, en liten.

Det var några bilder, vet inte ni kanske inte är så intresserade av att se så ska försöka att inte lägga ut så mycket bilder på ett tag nu, men när man är mitt uppe i en flytt så blir det så. Fullt upp denna dag ska strax iväg på bio & se Satc ska bli trevligt, annars inget datatittande alls idag.
Ha en fortsatt fin lördagskväll!Ikväll blir det tacos till att börja med och sen får vi se vad som händer. vad händer hos dig ikväll? kram

Åh, jag fullkomligt älskar byrån! :D Tapeten passa perfekt ihop med den dessutom =) Riktigt fint!SV: Åh tack så mycket =)

Ikväll ska jag på bio, SATC2 ^^, och imorn ska j inte göra nåt speciellt tror jag =)

Ska du göra i helgen? =D

tack så mkt fina du

De ser jätte fint ut man blev själv sugen att köpa möbler nu:)

Åh så mysigt du har det!! Berätta om Satc sen!! Kram ha det bäst

Vilket sött tanborst/mugg set! Japp här bor jag:) har pluggat i nästan 3 år och nu går jag på auditions och letar jobb! Ha en fin söndag! kramkram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.