Blått är flott.

                         

Vart & gjort naglarna nu, så svårt att välja hur man ska ha dom/vilken färg. Valde blått/glitter med svarta prickar nu ska jag inte dit förens om 4 veckor får se hur det går, brukar annars gå 3 veckor dom växer som ogräs nämligen, om bara håret kunde göra det!

Ska strax slå mig ned & läsa Sofis Mode medans jag väntar på att gå ned till tvätten igen. Häromdagen rättare sagt i måndags satt jag ute i solen & läste nya tidningarna men idag bjuder ju inte vädret på sol så får ligga inne ist.

                   Hejsan söt! =)

Vilka vackra naglar, kul när det inte bara blir en enkel fransk manikyr!Snygga skor och söt klänning du köpt! =)Ser ju ut som du haft en riktigt trevlig helg!

Missade Klingan på marknaden...orkade inte titta på allt folk, gick mest och tittade på vart jag satte mina fötter så att jag inte gick på nån. Det var ju såå trångt! Men roligt när det händer nåt i stan!Hoppas du får en trevlig fortsättning på veckan!

Kramartack den var kanon god.

snygga naglar.

nu ska jag ha lite soff mys med en kopp tea kraaam

Så fina naglar :) Går du till salong och gör naglarna? :)Ja visst, man blir riktigt irriterad. Och håret (iaf mitt) kan bli frissigt när det regnar på det. Denna gången klarade jag mig från friss iaf som tur var.Ja festandet går verkligen i perioder. Ibland är man helt enkelt inte sugen på att gå ut! Sen känner man sig rätt gammal med nu när så många "små" får gå ut på krogen :P Kram

vad fina de vart =)

coola naglar! :)

Vad fina naglarna blev! :)

Hoppas allt är bra med dig?!

Kramar

coola naglar!

Du har alltid så snygga naglar stumpan! Lite avis ^^, Själv kan jag inte ha nå värsting fixade naglar för jag lyckas bara förstöra det >.<SV: Jag ska jobba på förskola :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.