Lite smått & gott jag kom hem med!

                                    

Köpte nya solglasögon idag, vart så sugen på sådana med vitt streck ovan & nu hittade jag ett par det trista var att dom va lite väl stora sen är jag ovan med den formen & vet ärligt inte om jag passar i dom men strunt samma !                       

                  

                                          2 tunikor jag hittade på HM

                    

Linne samt 2 örhängen & armband även HM sen en jätte fin kavaj/jacka bilden gör det absolut inte rättvis var i valet & kvalet om jag skulle ha den beige/gröna eller en svart blev denna..

                    

Ett par byxor från Zara samt skrubbhanskar sen en superbra produkt till håret jag hört mkt om, återkommer med mer info om den, är jätte bra om man fönar & plattar håret ofta!

                           

Tog denna smoothie på Gallerian supergod samt lunchade på Kungshallen jag älskar tacobar så bev nacho de luxe sen innan vi åkte hem blev det en black & white i Gamla stan treligt!

                    '
Va en del av det jag shoppat under dagen men en trevlig dag med Madde i storstan med shopping & god mat samt underbart väder va mer kan man begära.låter som en bra dag ;)

Godmorgon pinglan...Såg att du med bar på shopping humör som mig i går...För mig blev det några sommar klänningar från h&m :) Så fina inköp du har gjort gumman...Alltid så snygg stil...Du den där lång klänningen du köpte har du behållt den eller lämnade du tillbax den...Vilken affär kommer den i från...Har tittat här men hittar ingen...Ha en skön sommar dag.kram kram

Då ska jag titta in på deras hemsida för se om den finns för mig med..Kommer dela med mig bilder av min shopping senare i dag..Snart är man klar med tvätten och det är så skönt...William tyckte efter ett tag att det var tråkigt men med några leksaker så gick det bra.Nu liger han på filten och är på sånt bra humör :) Gull unge...Hoppas att allt har kommit till plasta i erat nya hem..Vart bodde du nu? Ha en skön dag.kram kram

Skitcoola solglasögon! :) Förhoppningsvis kan jag också hitta mig ett par fina nu när jag fått lite mindre näsa. Jag har aldrig använt det innan nämligen.. :(Jätteskönt att bara ha plåster nu. Tror att jag tar bort den ikväll eller imon :)

Härligt det låter, vad mycket fint du köpt! =)

Skulle oxå gärna vilja åka till huvudstaden och shoppa över en dag! =)

kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.