Liten shoppingguide,Barcelona!

Just det gillade verkligen Mac Donalds där pga älskar ju Mc Flurryn med Oreo som dom hade i Sverige någon kort period för 2 årsen typ och vill så gärna få hit det igen men där fanns det!
Kolla denna glassmeny från Barcelona blev så glad över att dom hade Oreo där sen fick man välja till kolasås osv om man ville ha vilket lyx för en glassälskare som jag!              

                    

                        

Fanns bla 2 shoppingcentrum som jag gillade, detta MareMagnum fanns i hamnen & hade en hel del bra butiker. Intill så fanns också det populära Akvariumet som vi besökte, man får ex igenom en tunnel med hajar & andra fiskar som simmar runt osv vart rätt kul med ett besök där!

                   

Den dagen vi åkte runt i turistbussar så upptäckte vi detta underbara shoppingcenter, gillade detta verkligen. Detta låg lång ut förbi hamnen & stränderna så gick nog inga tunnelbanor osv så vi hyrde cyklar & begav oss dit, övervåningen var bara en massa restauranger & cafèer sen 3 våningar med butiker! 

                    

Denna butik hann jag knappt vara inne i, kändes som något i klass med ex Ullared i början med en massa kläder & skor/väskor men det visade sig vara en riktigt bra butik att fynda.
Ex hann jag köpa 2 baslinnen ett svart & vitt för 15 kr/st sen fann jag en del Victoria Secrets plagg där & för inget alls typ så verkligen besviken att jag inte hade mer tid som sagt får bli en annan gång! 

                      

Detta blev min favoritbutik, fanns en hel del av dom inne i centrum. Kändes som en blandning av H&M & Vero Moda hittade en massa fint där!

                      

Sephora fanns föresten där, hittade 2 butiker en vid köpcentret Diagonal Mar sen ett i centrum men blev så  himla besviken var en del produkter jag ville ha som fanns i NY men som inte  fanns där så var riktigt tris, annars är det ju ett paradis att gå där inne.

                      

Denna butik fanns även ute vid Diagnol Mar där hittade jag en massa massa smycken till billigt pris pga rean men annars fastande jag inte för deras kläder där men den butiken i början av La Ramla vid torget var riktigt bra, köpte bla skärpen som ni ser på bilden under på dockorna!

                      

                                 

Detta var också en butik som påminde om Vero Moda. Fanns vid en gata man kan likna med 5:th aveny i New York med alla märkesbutiker.

                    


Okej men det är samma som mig :) men jag har ändå lite små koll som att min pappa jobbar med massa olika idrotts stjärnor. Åh de låter skönt.. Jag ska bara njuta hela dagen. har fått ett omslags bild. Så ikväll ska vi fira :D kram

Oreo i glassen låter jättegott. M&M också :)

Falu kurriren du ser bilder längre ner. Kommer även lägga upp flera. Så att man ser vad det står :)

Hej hjärtat!

Vilka shoppingcentrum! Annat än lilla Karlskrona! :)

Hur är det med dig? Jag har första veckan semester och gör absolut ingenting! Underbart!

Ikväll ska jag ut och äta med några kompisar! Mys!KRAM

Vad är oreo??

Då måste du ju prova oreo-madness nästa gång du är på ett TGI Fridays! :) Ni verkar ha hunnit med mycket roligt, härligt! Många kramar

Hello sötnos :DVad UNDERBART det ser ut...Kram från USA

I LOVA Bershka och Blanco. Bershka är min favoritbutik. Shoppade en massa fint där när jag var i Madrid för ett tag sen :)

Aha okej :)

Aldrig smakat :P

alltid kul att upptäcka nya butiker som inte finns i sverige :)

hejhej ! , har frågestund på bloggen kika gärna in och ställ en fråga så blir jag glad .p.s föråt om du inte gillade komentaren

OK kan förstå det, min sambo har med semester nu i 4 veckor och en annan jobbar...känns sådär skoj!!

MC Donalds älskar vi. Åt det i dag =) Växeln hallå hallå hallå.... kul att prata med dig förut =) kraaaaaaaaaaaaaam

Var du där nyss.. för jag var där i helgen =)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.