Vatten vatten vatten..

Har denna flaskan på mitt skrivbord försöker dricka mycket nu för tiden, druckit 1 sån här redan idag men det negativa är ju så klart att man får springa på toan ofta.

Vissa säger att det är bra att dricka mycket vatten vissa menar att man bara ska dricka när man är törstig frågan är vad som är sant igentligen ?

Någon som vet?

                            sv; men tack så hemskt mycket :D

Ja, dom finns i rött och beige också, kollade på dom först men fastnade för dom här :P Skulle kanske köpt båda när dom var så billiga? haha.Ja asså. Jag köpte ju en rengöringstvål för ca 500 kr. Den höll tusan i ett och ett halvt år och så var den superbra. Ångrar dock att jag aldrig köpte ansiktsmaskerna :P

sv; Jaa, världens kap! köptde dom för en hundring på mellandagsrean :D

Har inte en anning, jag dricker när jag känner att jag behöver det. Men tror jag dricker för lite igentligen...Jadu det blir tidiga kvällar nu, är såå trött så det känns som man hade kunnat lägga sig direkt när man kommer hem...men får hålla sig vaken lite.Ha det bra, kram.

Jag dricker massa massa massa vatten. Har alltid en flaska i kylen för KALLT ska det vara!!Ja det är himla jobbigt =/

Tack!Det låter bra, man ska inte överdriva heller med massa knas-dieter och skit. Ja klart du klarar det!!Haha jadu, känns som dom vill ha en svensk version av the hills. och anna hibbs? yuck! :P vad tyckte du då?Har jobbat till 15, nu är det mysbyxor och egentid när J är och tränar :) Själv? Kram

Hej vännen!Jag dricker själv väldigt mkt vatten! Vet inte heller vad som är rätt och fel! Tror att det är bra att rena kroppen med vätska så drick på du! :)Hur är det annars med dig?Jag är ledig i två dagar nu! Ska jobba helgen!Hoppas allt är toppen med dig!STOR kram

Vad jag har hört så ska man dricka när man är törstig, förutom om det inte är jättevarmt eller om man sportar eller så. 2 liter är det väl man ska få i sig? Men då e det ju en massa vatten i maten man äter också =)

sv; Tack detsamma bruttan :)

jaa verkligen! KRAM

hur går d me detoxingen :)

hur mås det?`nu är bloggen min tebax igen kram

jag är ju sjukskriven sen länge.

men ush du de där låter inge kul alls. jag har en kronisk tarm sjukdom.

kan aldrig bli fri från den.

rasar i vikt och får aldrig behålla nån mat nästan.

Ibs/chrons.

så jag har alltid en inflammation i tarmen.

jätte jobbigt.

magen är så viktig för att man ska kunna må bra.

Och nu är jag inne i en väldans dålig period.

de ända som gör att man mår bättre är under en graviditet för då jobbar tarmarna långsammare.

jag ligger ju inne på sjukan då o då med kramper i magen och ibland får jag äta näringsdrycker.

jobbigt värre. hoppas du får bukt på din inflammation.

kraaam sötnos

ush ja de börja för 4år sen och jag kunde inte alls gå utanför dörren kom de så kom de kan man säga.

har ju lärt mig leva med sjukdomen nu men de gör en ledsen. ja de är absolut ett handikapp för man måste planera varje resa man gör i minsta detalj.

bröt ut under en stressig period på jobbet och sjukdomen får man ofast när man är mellan 20-30 och sen är den kronisk ofta blir man inte sjukskriven som jag blivit så länge men för mig funkar inga medicineringar alls.

va på sjukan igår och nu ska dom ner i magen igen med slangar in genom näsna o ner. usha. har gjort både gastroskopa och koloskopi då går dom in i tarmen med en och en halv meter slang och knipsar av delar där inne så de börjar blöda man ser allt på en skärm samtidigt som man andas lustgas usha busha hehe.

ja du skulle gått med ditt direkt. kraaam

Jag dricker vatten ofta,men inte liter vis men jag brukar dricka efter jag har druckit kaffe.. För jag har hört att en kopp kaffe torkar ut kroppen på ca 1 gals vatten:) Sen så dricker jag alltid vatten till maten..Har juh en soda streem hemma men jag klarar inte av att dricka kolsyrat vatten för min mage blir som en ballong..

ligger bara o tar det lungt, känner mig sliten efter i natt. lyssnar på lisa ekdalh . älskar verkligen hennes texter, själv?

Tack så mycket :)

Det tror jag med, känns bra att dricka vatten. Så att man bara skulle dricka när man är törstig låter skumt.Japp det är gött att komma hem och dra på mysbrallorna. Jo min kompis sa också det men sen vart hon så sjukt nöjd med sin iphone :)

Tack detsamma!! Kramar

dom ser bra mkt på den .

sen finns de en annan grej jag gjort man sväljer en kapsel som är en kamera och sen får man gå med en låda med elektroder på magen i typ en hel dag. den filmar allt i magen rätt coolt men jobbigt för den e tung att bära.

när jag gjorde gastron drog jag upp slangen hela tiden så jag fick sövas istället, trodde jag skulle spy. hua bua o nu har jag en ännu värre grej att vänta på om ca 1månad.

puhhh men nu ska jag natta lillen pös so kraaam

Jag tror på att dricka mkt :D

Hehe ok!! Vill med ha en Iphone, en kompis hade skaffat en sådan och det såg så skoj ut med en sådan =)Hoppas du får en bra dag, nu är det snart helg igen. Skönt!!

Godmorgon söta..De sägs att man ska dricka en hel del vatten per dag men oftast så gör man inte det om man inte tränar..man ska dricka när man är törstig..störigt är att man måste springa på toa ständigt..hihi--men skönt att kroppen rensas..HA en skön torsdag..kramkram

bra där! jag själv dricker alldeles för lite vatten...

hej gumman :D

Jo det ska ju vara bra säger de! Jag gillar ej vatten utan öser i mig mjölk när jag är törstig :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.