Pendlat hit & dit.

Hej godingar!
Har haft fullt upp hela denna dag, moster ringde på dörren vid 8 tiden så lämnade hon av min 2 åriga kusin så det var full rulle, men hann sminka mig iaf sen iväg till bussen vid 10.30 skulle iväg till Spakällan, var klar redan vid 14 tiden där men eftersom jag åkte buss så tog det tid men nu är jag hemma. Måste säga att jag avskyr Västtrafiks nya sätt, just med korten man åker med, man ska ju trycka ut sig när man går av bussen så det inte betalar mer än man ska men glömmer alltid av de så har betalat mkt mer än man skulle, jag åkte ex ena resan 3 mil men betala för 5 mil.

Jaja nej nu ska jag börja greja & fixa inför kvällens Satc fest! Kan inte skriva så mkt hör iaf sötnosarna går in & snokar, återkommer senare.

                               Testade denna dryck idag var rätt god!

                  


Åh! Hoppas det blir många Cosmos ;) Ha en grym kväll vännen Puss

Glömde svara på vad jag ska göra... För min del ikväll blir det bara soffan och Melodifestival. Helt slut sen igår! Puss

sv: tack så mycket :)

jag har hört att dom drickorna inte är goda :P

Hej hjärtat!Hoppas du har en toppenhärlig lördag!Kram

ja exakt, man kan aldrig veta :(

hoppas ni fick en bra kväll :)

så gott med vitamin care!kolla in min blogg där jag skriver om min senaste resa till paris och visar all min shopping ;)hoppas du har en fin lördagskväll! :)

ahah ja om man endå kunde bli yngre:D

Hej gumman.

Åh den Vitamin Well Care är ju sååå god.

Tack så mycket. Ja jag hade med kunnat tänka mig det, ja det är ju himla dyrt. Haha det låter som en upplevelse. Tack detsamma sötan. Kram

Jag blev afster idag så blev o mysa med en så himla go bäbis!!! Ville aldrig släppa ifrån mig honom hahaha. Sen blev det ut o splea biljard o käka med min andre brorson som är hä rpå besök. Hur är din helg då???

hej! ja läs på bloggen så får du se :P

händer imorgon då?

Satc-fest? ;D Intressant! Hoppas att ni får skoj!

alla de där vitamin well är goda!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.