Ny tid.

                    

Fixade mina naglar för 2 veckorsen nu på tisdag blir de & måste vänta i 2 veckor till innan jag har tid men känner att dom växer som bara den & på den salongen jag går på finns det inga andra tider innan så imorgon ska jag försöka leta efter en annan salong jag ska gå till, hatar när det blir så torrt på kanterna, ni vet ni som har gele va jag menar va? Det liksom torkar & ser inte bra ut.


sv; jupp men det e för mycket snö ._. sjdå? (:

ja det är han :) haft en bra söndag än så länge?

Har aldrig provat;)

Oh vad härligt att fixa naglarna!! :)Gott med pizza, har lite rester till idag som tur är. Kunde knappt äta igår. Nej blev inte Melodifestivalen vi tog en film istället..Okej, kul att ni har såna snyggingar där med ;) Det är min J. Idag? Jag ska nog bara ligga i sängen. Är inte helt 100. Själv?

Kram

Vad trevligt , det får du mer än gärna göra ! :D

Nja vi har en del snö . Mycket mer än vad vi brukar ha i alla fall ! Ja bio är så mysigt , och shutter island rekommenderar jag . Dock väldigt annorlunda film och man blev helt förvirrad av den , haha .

jaha okej :) trivs du i stockholm när du kommer upp/ner hit :)? det ska bli jätte mysigt att åka till malmö :)

Heeey gumman! Ja alltid mysigt att ha vänner på middag:) ska lägga upp lite bilder sen på vad som serverades;) Vilka fina gradiner du satte upp. Kram kram sötis

Det är fint med gele och akrylnaglar... =)

hade det från att jag var 16-20... =) men nu får ja fina egna naglar så nu kan man lägga dom pengarna på kläder o annat skoj =)

hoppas du får fixat dina naglar och att du får en bra helg du med =)

Hoppas du får en härlig söndag, kram.

Okej, där ser man :)Japp pizzarester är alltid gott. Svårt att få killarna någonstans under OS eller vad säger du? :P Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.