Mycket man vill..

Vill gå & lägga mig & läsa dessa nu men är alldeles för trött så borde sova nu, är sån som behöver en massa sömn men ser att klockan tickat iväg & nu börjar ju sista avsnittena av Paradise typiskt det ska gå så sent vill ju inte missa detta men mår också illa nu, åt alldeles för mycket ikväll vilket man inte ska göra, åhh jobbigt detta blev nu då :)

                   Jaaa, köpte ett chocklad innan som belöning haha :D Kraaaam

jag tycker kerantinvax e hur bra som helst.. har jaft det massor med ggr i mitt eget hår o har det nu osså. sitter bra o synd inte man har löshår och sliter inte så myk på håret.=)

Vad händer idag då? :)

SV: Hehe nej jag va upp till Romme över dagen bara :) Men det va klart värt att bara åka en dag för fyfasen va härligt det va! :D Sjukt bra träning! Rolig träning dessutom =)Jaa, hör av dig om vad du tycker om den! Blev lite sugen på att testa den jag med ^^,Hoppas du får en superbra dag sötnos! :D

Sv: Tack jag hoppas med det :)Jag så inte på paradise, har inte följt det... sov istället :)

jag gör det hemma=)

mys med chic läsning :)

Mums, härligt med tidningar :) Vardagslyx behövs ju ;)

Mums, härligt med tidningar :) Vardagslyx behövs ju ;)

åh, jag älskar denna tidningen :D

Nej PH får man ju inte missa. inte okej!!Ja det är bra med mig, lite ont i huvudet bara. själv? Fast hellre snö än blask tycker jag. Blir lite ljust iaf!!

Kram

Hallå !Jaa, men det är jobbigt att gå upp så tidigt.CHIC bästa ju. Har alla tidningarna på jobbet så jag läser alla gratis.. Ännu bättre =DAllt bra idag ?Jaa, så sköt att käka ute.. Ovh bli bjuden också.

haha

Mat är gott, att må illa av god mat är dåligt. :D

Godkväll haha :) Har precis kommit hem nästan, blir snart att sätta på en film, dudå? Jaa som bara den.

Hos er med? kram

jo jag är med trött på denna snö, vill ha plus grader så denna snö smälter, o sen vår! :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.