Mums

Köpte hem en ananas häromdagen & åt både det igår & idag det är ju så gott! Speciellt när vi varit i Thailand då äter vi det dagligen men när vi var på Mauritius, då åt jag det så pass mycket så det fräte upp mitt tandkött, det är inte skönt men det är ju så gott att äta det färskt när man ligger på stranden! Mums nu vill jag ju utomlands som alltid!

                                          

Har ingen bild på denna data på en ananas så sökte efter det på google fick bara fram denna bild!

Lagade nyss mat blev en pastablandning med kyckling, bacon & ädelost blev rätt gott men åh så onyttigt. Men tur jag gjorde detta nu fick sambon 2 st matlådor att ha i veckan. Nej nu ska jag ta på mig igen & gå & handla måste fylla på i kylen, känns tyvärr som det alltid behövs men ska köpa den nya In Touch tidningen små kika i den tidigare men hade inte med plånboken men nu ska jag ha den! Köper aldrig den annars men tyckte det stod en del roligt skvaller i den i detta nummer.

Fortsatt trevlig söndagskväll!
KramarHåller med färsk ananas är såå gott, annars gillar jag inte ananas men i Thailand mumsade man som bara den när man var där =)Nu är det rensat, såå skönt!!Ha en fortsatt bra dag.

Hehe OK =)MM väldigt skönt, ska till soptippen imon efter jobb och så och slänga och skänka det som ska skänkas...Ha det fint, kram.

Me <3 ANANAS :DRösta jättegärna på mig i fototävlingen jag länkar till i mitt senaste inlägg, vore supersnällt (a)♥

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.