Lite nytt..

Kan säga att det märks att jag är sockerberoende, har undvikit socker som kakor,godis osv & det har faktiskt märks på min koncentration den har inte vart så bra i eftermiddag samt så är jag trött men hoppas det är bättre imorgon!

Efter jobbet fixade jag naglarna det blev blått & glitter! Var även & hämtade min Iphone köpte ett rosa skal till också samt plastskydd eller va det kallas.

                 

                            

Gick förbi Lindex & köpte det halsband jag fyndade i blått fast i lila kostade ju inget så lika bra! Plus pälspannband får se om jag kan ha på mig det om det passar.


                  

                       

Tack :) Då lär jag få det om någon dag, tusen tack igen :)Ja, det är svårt med sockerberoende. Jag höll uppe i ett år innan och det gjorde mig mycket gott men livet var inte så kul utan den lilla lyxen att få unna sig något.Hoppas du har en mysig kväll! Kramar

SV: Hehe, ja jag känner mig duktig ;D

Dem är sjukt snygga :D Älskar den! ^^,

Det är det värsta med att va lite socker beroende! Att man blir trött och nästan deprimerad, jag brukar få huvudvärk också >.<Oj, iphone! Är den bra? =)

iPhone??? -.-'''

Jag är fast med min skrutt mobil (ericsson k610i) som glappar och skit.. inte kul detta -.-'

fina naglar :)

Nej i början är man rätt slö och ofokuserad när man slutar med sockret. Menmen.. det blir bättre när det vänder :Pja carbonara är himla gott. yes, alla tre bloggtjejerna.. oh tiden vet jag inte. såg det på hemsidan. men det är på trean i alla fall.Nej det är bra det, man ska inte hoppa på för mkt på en och samma gång. Dra ner på sockret räcker gott och väl det. Bra!

Kram

Hej gumman..Hihihi..ja det är svårt att lägga av helt med godis..Kan du inte unna dig någon bit då och då..Du är så smal så det skulle ändå inte skada om du känner att det är svårt..Pröva med nyttigare allternativ som sockerfritt godis.Ha en skön dag.kram

sv; tack så mycket sötis :)

En iphone hade inte suttit fel :D

Jättefint halsband och snygga naglar! =D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.