Äntligen över

Så trött så trött, tyckte inte tabletterna hjälpte förut emot min rädsla eller lugnande som det skulle vara men testet gick bra, fick gråtattack men svimmande inte så känns skönt nu att det är avklarat! Men känner av tabletterna nu är såå trött så ska sova en stund tänkte jag så jag orkar kika på Lets Dance sen.
Vet att det är fjantigt att vara så rädd jag menar som mormor sa hennes vän har cancer o jag klagar över ett litet prov så får dåligt samvete måste försöka bli lite tuffare helt enkelt!

Just det kan säga att den eyelinern jag tipsade om förut sitter fortfarande kvar på inne,nedre fransraden så verkligen bra hållbarhet inte illa.

Nej nu ska jag lägga mig & vila ett tag, laddat med godis till kvällen & så klart dessa rackarna åkte med det är ju fredag så!


                     

Skönt att det gick bra ändå, ha nu en mysig fredagskväll =) Kramis.

Mankan inte jämföra sig med någon annan om hur man känner eller reagerar på saker och ting. Alla reagerar olika och alla har rätt till att känna precis som de gör, utan att någon ska tycka att man är löjlig eller att man ska tuffa till sig.

Det som är jobbigt för dig, är ju jobbigt för dig och för det får du lov att må dåligt och känna det du känner.Jag hoppas att du har haft en bra fredagkväll än så länge.

Uch vad hemskt med cancer! Tur ditt test gick bra iaf :)

Härligt med fredag! En vän till mig kommer hit och vi ska mysa :) Skönt :) Själv då? Kramar

Det är alltid kul att ha saker att se fram emot!!

Usch vet verkligen hur det känns. Jag brukar svimma VARJE gång, så skäms man men det är ju supervanligt! Oh gott med cheesecake :) Ha en fin kväll gumman.Vi ska inte gör något speciellt, bara mysa :) Själv?Kram

Ha en mysig kväll gumman! Skönt att d gick bra med testet innan idag! Du kan =) Nu blir d snart Let´s dance här också. Kramar

hoppas du har haft en mysig fredag :)

sv; det har du rätt i ;)

lust att följa varandra via bloglovin ? (:

så mysigt med fredagsmys och godis =)=)

Åh exotisk snaks är så jäkla goda!

Jobbigt att ta tabletter:/

Hoppas att allt gick bra o att du mår bra!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.