16.5 h

Tala om att jag har fått en härlig Törnrosasömn nu i natt, somnade vid 17 tiden igår vaknade nyss haha otroligt. Jag var helt groggy igår sambon försökte väcka mig 2 ggr ena gången om jag ville ha pizza andra ggn om jag skulle kolla på Lets Dance men nepp. Konstigt känner jag mig inte så pigg utan tröttare för jag sovit så mkt.


Vilket snöoväder jag vaknade i då, helt vitt ute på marken & i luften, så trist att det ska ställa till med så mycket problem för syrran bla skulle kommit hit idag men går ju inte för vädret.
Jag ska iaf ta mig till affären ska handla en del, ska göra en cheesecake sen tänkte jag så behöver digestivekex! 

Uppdat:
Går fortfarande i morgonrocken inte kommit så långt än, vet inte om jag vågar mig ut ens, men jag måste till Ica. Får helt enkelt tråkigt nog bli en städdag! Hur är det hos er ute i landet? 


                                        
                               
Svar: du med!:)

Åhh gumman då..:( du va nog rejält trött så bra du fick sovit gott=) Tur det går i repris, hihi! H'r snöar det inte alls men kommer kanske senare. Ikväll ska vi ha ett par vänner på middag ..så håller på att förbereda lite inköp m.m kul! Åhhh ska också göra en fuskcheesecake ikväll;) Bara att man lägger allt i glas direkt:) ska bli kul & testa! Ha en mysig dag. Kraaamis

Tycker det låter ganska skönt att sova ut;)

Ojj mycket sömn!! Men behövs ibland...Vi grejar lite här hemma, är ju fortfarande förkyld och så!! Trist.

Blir nog middag hos svärföräldrarna ikväll, sambon skulle hjälpa dem att skotta lite också...usch för snön!! Ha en bra dag, kram.

sv; tack babe. Jo jag hoppas de gör de med..jag är lite oense med mig själv just nu. men förhoppningsvis blir de snart bättre. Ha en finfin lördag sötnos! kram

oj, låter riktgit skönt att sova så länge :)

Vi har en massa snö/slast! Inte alls kul! Hoppas på våååren=)Kram

Oj, själv sov jag typ 2 timmar inatt.

ja, men tyvärr så fick jag inte se honom live :P

ååh mysigt att sova så gott :D

gumman har du linser eller är det din riktiga ögonfärg?

jahaaa hihi men dina blåä är ju jätte fina :D

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.