100211

Hejsan! 

Tack vare sambons kompis så fick jag liv i denna sak igår, höll på att bli galen innan så krångligt det var.  Men känns så jobbigt att bara skriva ett sms, förut kunde jag blunda & skriva sms jätte fort men nu tar det låång tid men man kanske lär sig med tiden ? 
Sen att ta kort på mig själv klarar jag ju inte av, typiskt. Också negativ jag brukar alltid föra över alla bilder från mobil via bluetube eller va det heter till datan men detta skulle tydligen vara superkrångligt sen också kan man inte ladda upp bilder till bloggen direkt. Eller kan ni det? 
Men som sagt allt är nytt ibörjan får se va jag säger om några veckor :)                          

                                   Ja det är underbart att det snart är helg på ingång :) Vad har du för planer?

Du kommer in i det där med iphone ska du se.. det tar bara sin lilla tid. Sen kommer du vara kääär haha.

Kramar

visst är det sååå fräscht liksom :D tack söta du

SV: Oj, det låter drygt! Jag håller mig så långt ifrån tre som det bara gå >.< Dock har dem många snygga telefoner ;DDet är kämpigt! Men står man igenom det en gång så blir det lättare till nästa gång man är sugen sen försvinner suget helt! Så egentligen är det bara hjärnan som luras med en!

Jag vet inte, ska väl fortsätta leta jobb och måste skura golvet i mitt rum idag :) Ska du göra da? =)

God eftermiddag gumman.Killen min har med den..Och det har tagit lita tid att komma underfund med hur den fungerar..hihih..Man är så van med den gamla...Ha en skön eftermiddag.kram kram

SV: Då förstår jag att du har tre :) Det är som jag som har tele2kompis, alla mina vänner och pojkvännen har det så det blir blligast för mig :DPrecis, vad vore världen utan socker ;D Själv käkar jag aldrig godis men cola, choklad och kakor är mina cravings ;P

Men du hur funkade detoxen da? :D

Haha ja en del av dom där killarna är lite knäppa, shorts är verkligen SJUKT. Tur min står i hörnan med mössa och kläder på sig haha, my smart man :PJa jag kan tänka mig det. Men det kommer..

Kram

Hehe ok, men du kommer säkert lära dig det med tiden =) Haft en bra dag annars då? Kram

SV: Tack! :)

Allt bra med dig idag?

oki men de går nog bra. nu ska jag kika tv o blogga om denna dag kraaaam

hur mycket fick du betala för den?

Ja vill också ha en såån :|

Kul med iphone :)

jag fick läppglanset igår, tack!

Hoppas allt är bra med dig!

Kramar

kikar jag också på kram

Alla har ju typ köpt sånna! du får berätta mera sen hur det är och om "vi" med det menar jag folk som mig själv, klarar av den :P haha.

KRAM!

MM får hoppas på det bästa.Vi har med kollat på Halv åtta, var väldigt roligt denna veckan =) Blir nog läggdags om en stund så man orkar med morgondagen...skönt med helg sen!Kram.

Ja visst längtar man? Åhh.Det låter ju som en mysig kväll. Ja, det är ett bra program faktiskt.

Jag bara tar det lugnt på soffan nu. Orkar inte mer. Har suttit och följt en rättegång via nätet idag och man blir så förbannad. Sen en kille i laget som fått en allvarlig skada idag också, ingen bra dag.

Kramar

Hej hej!

vet inte om du är intresserad men har en liten award till dig! =)

Kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.