Satc del 2

Tänkte visa er lite fler bilder som är från vissa platser från inspelningarna av Satc som man känner igen..

Här är från det välkända bouthouse i centralpark, måste säga det är himla mysigt där så åker ni dit så missa inte det.
Ni minns väll när Carrie & Big ramla i vattnet, det va tydligen jätte jobbig scen för dom att spela in för dom hade liksom bara en chans på sig att få den bra!
                 

Här är biografen som Carrie går på bio om ni trogna Satc fans minns..Finns vid södra Centralpark vid fontänen/torget
                  

                             Här är Aidan & Steves bar dom öppnade ihop..

                 

                           Såklart blev det en Cosmo där till oss trogna Satc fans..

                  

                                                              Flera..

                   

Här är utanför dern välkända lilla sex affären där Charlotte blev ägare av den lilla rosa rabbiten.

                 

HÄr är poolhuset ni vet där Samantha så gärna ville bli medlem & lurade sig in med en annans persons medlemskap. Det stället är verkligen så dyrt & svårt att bli medlem i det kostade ca 50 000 per år & för att bli medlem så måste du känna någon som är med som har bra rykten osv så det va verkligen så det är som det visades i filmen..

                    
Ett väldigt mörkt kort men här en den enda bilden vi tog på våran underbara guide under resan Emily, shiit va hon va bra så underhållande att lyssna på.

                     

Här är Tiffanys på Fifth avenue där Kyle & Charlotte köpte deras förlovningsringar..

                     

Och slutligen så blev jag lite besviken på att vi inte åkte till Carries trappa MEN hon dom hade inte bara en utan dom spelade in på många olika trappor runt om i New York pga dom som bodde inte skulle bli störda av oss turister, lite trist men kul att veta sen besökte vi en himla massa andra ställen som sagt hade ju nästan en 4 timmars rundtur & åker ni dit MÅSTE ni åka på denna bästa är om ni köper biljetterna innan ni reser på hemsidan.Ni kan inte bara gå dit & betala utan måste ha en bokningsbekräftelse. Men 400 :- för denna tur är värd tusen ggr om..

                      

Måste tipsa er om denna boken jag köpte, faktiskt inne i den sexbutiken så lite pinsamt va det när jag kom ut därifrån med en stor påse trodde väll de flesta att jag hade storshoppat men dom visste ju inte att det va denna bok, stor bok med en massa Kiss & tells där huvudpersonerna skriver & berättar en massa även dom som gjort serien samt en massa härliga bilder sen berättelse om varje avsnitt KÖP den såå bra!

                     

                               Hur det ser ut eller såg ut i deras lägenheter 
                       

                         Några ord från Sarah Jessica Parker är i början av boken..
                       Åh! Gumman! :)Jag har ju missat alla dina inlägg om NY. Nu måste jag läsa igenom allt! Så spännande! :)SATC turen verkar ju såå kul! Hoppas du har en mysig lördag! KRAM :)

Ååå, vad roligt ni verkar ha haft ju! :D undra om man ska spara ihop till en resa o kika på de där :)Vad gör du ikväll då sötnos? du såg inte reprisen av ullared igår? hehe, usch vad blåst han mattias är. helt sjukt, måste va bög.. hahagör du i helgen då? kram

Åhh vad gott med cosmo! :) fina bilder. Vill också dit, älskar SATC.Tack!Jaha men då passar det ju perfa att se den, mysa lite i ensamheten :)

Idag har dte varit fotboll. Nu vankas det party. Själv? Kram

Så roligt!

Åh älskar röda naglar (: Låter som du ahde det bra där på turen, det hade ja gärna sett med!! Jo med Safir går det verkligen framåt, såd et känns bra. hoppas hon verkligen kan få bo här sen. Jaha så du är själv ikväll! Ja kom nyligen hem, har varit ute hela dagen. Skulle ha gått ut men blev så trött.. Så blir nog hemma med, fast är sugen ändå på att göra nåt litet! Får se vad som händer (: Hoppas du får dig en mysig kväll!!

tack för det sötnos (: åh gott med cosmos! har du en bra lördagkväll?

sV: vetu, jag är helt hundra på att du är kitsnygg i diadem! :)

Ja jag har också bara hört bra om dom böckerna, alla som

läst dom blir ju helt fast..

Åh har du vart i New York? Är såå sugen på att åka dit, får bli nästa resa efter Thailand:)

ååh den boken skulle jag med vilja ha

sv; tack så hemskt mycket! :D Jorå. tror jag säkert att du skulle göra. :D Ha det bra, kram.

God kväll söta.Så skoj att se stället live där serien är inspellade..kan tänka mig att det är en speciell känsla..Hoppas att det var en mysig kväll med vännerna i går.Ha en mysig kväll med din kära.krma

åh Sex And The City är ju så sjukt bra:O köpte boxen med alla sex sesonger för ett tag sen och filmen(: nu väntar jag bara på den andra filmen:Pdå kanske boken ska införskaffas också om den finns kvar:P

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.