Långt inlägg del 1

Nu ska jag allt lägga upp en del bilder jag tog från den efterlängtade Sex & The City turen, tyvärr tog jag inte så många men Madde har en del också så får väll återkomma med några senare.

Trippen kostade ca 400:- & tog 3 1/2 timme, vi hade en superduktig & underhållande guide, hon var skådespelare & skrev en ny film minns inte namnet men något liknande Satc. Hon underhöll oss jätte bra samtidigt som vi fick se platser så fick vi uppdatera oss & kolla på filmerna på tv:n så vi kom ihåg hur det va & såg ut.

Här är bussen som tog oss runt på alla ställena!

                

Här på denna plats börja vi, vid denna fontän, förstod inte då att vi stod i Carries spår förens vi fick se på tv:n vart vi var.Om ni inte kommit på det än så ser ni nog det snart vänta..

                 

Det va här Carrie gick förbi & såg Big komma ut med Natacha när dom hade förlovat sig.Your girl is lovely Hubble! 
Se klippet här:
http://www.youtube.com/watch?v=FyuCwCN78lA
                    

Och här är jag på väg in till Restaurangen KanBudda där Big & Carrie hade sin rehearsal dinner, ni vet där Big fick kalla fötter tack vare Miranda var arg på Steve. Här under är ju där Mr Big & Samantha & dom står & röker & tjitttjattar när Steve kommer & vill prata med Miranda.

                   

                   

                   
Detta långbord är alltid dukat så som det var i filmen. Det va även i baren i samma restaurang som dom fira nyår där Stanford & Anthony pussades. Han som spelar Stanford är INTE homosexuell i verkliga liv & Carrie(Sarah Jessica) & han har vart vänner & känt varandra i flera år innan dom spelade in Satc så alltid vart bra kemi emellan dom,inte så konstigt då! 

                   

Här är den mysiga kyrkan ni vet där Samantha blev fäst vid en präst & ville få honom till alla pris, hon gick in i kyrkan en dag & gav honom flera konserverburkar..
Kyrkan va såå söt en liten oas mitt i stan, konstigt också att denna kyrka gick med på att spela in just denna typ av film, men det va tydligen okej!

                   

HÄr va vi utanför Magnolia Bakery, guud så goda cupcakes dom hade där, vi hade ett litet cupcakesparty utanför i parken förstår att Carrie & vännerna gick dit & köpte sina goda bakelser där..

                  

HÄr är godsakerna...Åker ni till NY måste ni dit & smaka dessa men inte helst på en lördag fm då är det långa köer.

                   

Här är New York Public Libary där Carrie & Mr Big skulle gift sig, underbar fin byggnad, mäktig! Gatan till vänster om byggnaden va där Carrie sprang ur limon & kasta blombuketten på honom, tog kort men inte så mkt att se kanske.

                  

                

                 

Har en del bilder till /kvar så skriver ett till inlägg imorgon med mera bilder OM NI VILL SE FÖRSTÅS ?Hej gumman!

Vilka härliga bilder, vad avis man blir hihi.

Oh förstår att du var trötter i morse..Tack gumman! :)

Ja man ska ju inte blogga om man inte känner för det, blri inte bra då.

Kramar

Åhhh vad avundsjuk jag är på er resa, sååå kul att se bilder och JAAAAA jag vill gärna se fler bilder =)Sov sött fina!Kraaamar

Ja, alltså första gången jag såg det gillade jag det inte alls men nu när vi började kolla fastnade vi för det båda två och man är verkligen inne i det. man får så bra inblick över något många inte vet så mycket om annars och det är riktigt häftigt! Jag tror att man antingen älskar eller hatar serien ^^. men ge det ett försök :Dja, speciellt nu på vintern :/.. usch, vi får hoppas vi kan hålla oss relativt krya ändå!

Ja, klart vi vill se! Så roligt!

Åh gud så härligt!!! jag vill meeeeed :))

OH I'm jealous =( =)

hehe next time =)inte mycket hemma ska sova nu tänkte jag sj då?

klart att vi vill se! (: fan va smart att ni hyrde in er hos två tjejer, vart hittade ni deras "annons"? har du haft en bra kväll förresten?

L

Oh du e tillbaka:-)läget? hur var resan? Lyckat boende? Shoppat mkt?;-) hihi

oh vad härliga bilder (:

Handlade egentlgien om att ja försökte unna mig haha :) Ja de har itne slutat snöa än här usch

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.