I got a feeling..

Tonighs gonna be a good night..
Har den låten som ringsignal just nu medans jag har min lånemobil! Den sätter sig väldigt lätt på hjärnan men den är bra!

Idag...

                    

Denna skjorta hade jag på mig idag, köpt i New York slängde på mig detta halsband också, en favorit just nu.

                     

Kollade nyss på mammas pojkar, gjorde ni det? Haft fullt upp idag direkt efter jobbet åkte jag på fikadate med Elli på dryga en halv timme sen hem för att gå ut på powerwalk i mörkret med en gammal arbetskollega sen va med lillkusinen & dom & kollade på Mammas pojkar, en bra torsdagkväll med andra ord just det pizza på det också :)
Hehe ja det e sant =) Hon e lika vacker som alltid men inte ofta man ser foton på henne när hon ser ut som hon gör här,. roligt roligt =)

Jag hade Mammas pojkar på i bakgrunden, fyyyy vad det är dååååligt. Haha, hatar verkligen såna där dokusåpor. Det var kul i början men hela idéen börjar bli så uttjatad, och sen att dom slänger in lite mammor för att krydda det hela gör ju bara saken värre. Pinsamt! :P

Du är så otroligt söt! Var bara tvungen att säga det! :)Missade Mammas pojkar! Attans med! Min kusin från Lund ringde så jag ar tvungen att vara trevlig! Får kolla på datorn!Jag har sovit gott idag och fick semester inatt!! Lovely!!Kram

Ja, den sätter sig lätt på hjärnan den låten!Visst känns det som det var läääänge sedan man såg solen?? Klart jag delar med mig, skickar den direkt :PVi får väl se när den kommer, känner mig mest avtrubbad men inte trött. Tur det är helg imorgon. Ska du göra nått skoj?

Kramar

Du får gärna ta det lungt med lotionen, har lite kasst med cash för tillfället :) Fin du är! Träffade en av mammas pojkar igår på jobbet; Tim. Dryg som bara den PUSS!

vilken fin skjorta :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.