091110

Nu ska jag bara arbeta till 12.30 tar ut atf sen så snart kommer pappa & hämtar mig & kör mig till tåget så ska jag till Göteborg återigen.
Har en tid på salongen vid 15.30 så glad att jag kommer iväg va meningen killen skulle åka med & vi skulle åka bil men han ringde & har blivit sjuk men tack vare min pappa så löste de sig ändå,sköönt!


Just det måste tipsa er om ni åker till New York gå in på den stora m&m butiken, lovar ni missar den inte största skylten har den, stor neonskylt.
Där har dom m&m:s i alla möjliga fina färger som inte finns här i Svealand sen kan du göra ett sött test vilken m&m färg du är! Har en skål stående i köket hemma i olika rosa & lila nyanser.

              

               

  Hade mer bilder hemma men ja ni ser ju lite iaf! Så klart man är lite barnslig & har barnasinnet kvar! :)Hej! =) Jag tänkte bara informera dig om min blogg som handlar om blandade saker. Tex, fester jag varit på.. musik, kläder och allt tänkbart roligt! Du kan kolla in min blogg och säga vad du tycker och följ den gärna om du gillar den. Jag hoppas att du inte tar allt för illa upp och att allt är bra med dig! Ha det bra.

Vilken underbar resa!! =)Ha en fin dag! Kram<3

roligt med en m&m butik :D

Sv: Oh det är så mysigt med fiskar. Du måste skaffa ett akvarium. :D

Sitter fortfarande på jobb jag, en timme till med papper.. jippi.

M&M är väl bara FÖR gott? MUMS.Naw tack gumman.Inte så mycket, ska snart hem och vila. SÅÅÅ trött. Hoppas du lyckas fixa GBG resan då, håller tummarna.

Kram

Det är gott med m&m! =)Blir det lite shopping idag då när du ändå är i den stora staden?!

Kunde gjort dig sällskap ner, så kunde jag gå runt i affärerna medans du gjorde behandlingen! ;)Ha det gott!

Kramar

Sv: aha va mysigt(: de e ju inte så långt ifråån där jag bor:P

Mmmm så gott med pepparkakor & glögg;) MUMS Mmm har jobba thela dagen & har nyss fått i mig middag, stressigt värre! Har du varit i Gbg? Gjort ngt med håret? Kramisar till dig underbara!

Haha! Jag skulle ha hela lägenheten full med rosa, svarta och vita m&m. MUMS!!!!Vi får väl starta ett dansband ihop du och jag! ;)Black and white kan vi heta! haha!KRAM

haha, gillar inte m&m så mycket..http://adamlagerstrom.blogg.se

:) ja du måste dofta på den lotion :D

låter skönt det

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.