Tvkväll..

Kollade på Rachel Zoe förut, hade tur att jag råka slå på tv;n precis när det började visste inte att det var idag. Men va söt den nya assistenten va men åhh blev såå arg på tjejen som va den ena assistenten (taylor) va elak hon va.
Titta ni på det?

                                                    

Usch sitter & har ångest för gårdagen, hatar att ha det. Inget bra när man dricker för mycket har ångest för att jag va så tjatig inte likt mig..Men får skylla på det iaf! Och ta det lite lugnare nästa gång helt enkelt!

Nu är det 2 bra filmer som jag skulle vilja se på typiskt att det är samma dag & tid får se vad det blir jag väljer!Ja det skulle du bjudit dina vänner på ;) en mkt trevlig bjudningsrätt. Kommer lägga upp lite foton här så får du se så gott d såg ut alltihop=) Ja vi har haft blandat väder, molnigt, regnskurar & sol..mkt knepigt väder får jag säga. Hoppas denna v då går snabbt för dig så är du ledig sen nästa v igen? Kramis

Åh gumman, hoppas ångesten försvinner.. inte kul att ha ångest över nåt man känner man inte borde gjort!kram

MATDAGBOK? Kommentera ja eller nej i bloggen :) ♥

Åh det missade jag ikväll =/

Jo det är väldigt mkt svensk sommar just nu tyvärr.Jaså avbokade du? Nej vad trist. Japp ska dit med tre andra tjejer så jag längtar massor. Jo det är 15 augsuti.

Kramar

Vad var det för två bra filmer du ville se?SV: Ja, lilltjejen är verkligen urgullig, 2 år är hon och ett litet energiknippe ^^

detsamma sötnos =) ne du jag missade rachel zoe, hade velat sett det hur va hon?

det var jag som skickade utan namn nyss hehe =)

Jag kollade faktiskt på det, var ganska kul då jag är intresserad av sånt:)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.