Otäckt!

Kollar på nyheterna nu om Destination Gotlands olycka med 2 båtar som krockade, shiit va otänkt har ju själv åkt med den färjan några ggr & tänker att va otäckt stackars dom som åkte & va med, vilken panik, det är min mardröm att det skulle hända, kunde vart du eller jag som åkte där, uhhh !
Tur det gick så bra som det gjorde iaf!sv: ja de är synd. jag önskar med att människor ska få leva i all evighet , de borde dom uppfinna nåt så man ska kunna göra de i framtiden ... :Phaha jag är avundsjuk på mig, på mig är de tvärtom. jag går bara upp o upp i vikt, även om jag tränar.. jag går fan inte ner ett GRAM...... =/

puss o kram

sv:jo, godis är gott men ibland känner jag verkligen INTE för det . .Utomlands är ju så mysigt och roligt,hoppas på det!

Hoppas det blir någonting för dig också :)kram

Det där med blod är lite speciellt! Men jobbar man som sjuksköterska så ser man en hel del blod så jag har vant mig!Igår var det min tur att få för mycket av det goda! Pinsamt nog så skulle vi bada när ställerna stängt och jag klär av mig allt utom trosorna bland en massa människor! Efter detta så hamnade vi på efterfest och jag somnade. Vaknade kl 8 i morse och undrade var jag var! Min man var inte glad när jag kom hem!! Usch så pinsamt!!!!Allt bra med dig? ;)

Tips på att stå emot sötsug :) ♥ Puss

sv jäklar du lär ju kunna en del ! jag tror det kommer tillbaka direkt du typ pker till spaninen eller typ tar igen de, jag har glömt mkt nu under tiden i sverige men direkt jag och min kompis börjar snacka spanska förstår jag ty allt hon säger ! : D d är ju lättare att örstå än att prata : D

Oh guuud va läskigt:( Usch, man vet verkligen aldrig..

tack =)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.