Om vänner!

Läst runt på olika bloggar & fastnade för en sak just om Vänner! Kanske lite trist att starta dagen med detta seriösa inlägg men....

...Dom vännerna jag har älskar jag verkligen & bryr mig om, jag har världens bästa vänner, enligt mig.
Men jag har haft vänner som jag blivit sviken av, folk man trodde va ens vänner men insåg det är dom VERKLIGEN inte det är hemskt att bli sviken. Jag har nog vart med om den grymmaste situationen av att bli sviken som finns, vill inte direkt skriva om det men folk är inte alltid som man tror & har efter detta väldigt svårt att lita på folk, tyvärr men det läker väll det med. Sen är det alltid kul att träffa nya folk & man känner ju direkt om det är någon connection, om man är lik varandra osv.

Men det jag vill säga är att man ska omge sig med folk som gör en glad som ger en något, som man älskar & LITAR PÅ !
Tyvärr är jag extremt långsint så om någon gör mig ledsen eller arg så kapar jag bara bandet, dom finns inte.
Önskar jag inte var sån för det är jobbigt det med, kan inte ge mig.
Ett ex bråkade med en tjej när jag gick i årskurs 6, minns inte va det va om men vet när jag ser henne att vi är osams, helt sjukt!

Men har fått höra att det kanske är något jag ärvt också, min morfar va likadan...Just långsint!

                                    
Hihi mitt öga i närbild, på denna bild ser man tydligt mitt ärr, usch hihi den har en rolig berättelse om hur jag fick den men vill jag inte skriva om här!Ja jag kan nog också vara liteee långsint med, men tror att jag nästan kan förlåta för fort med hahah! Bra ändå att du ej tillåter att nån gör dig illa tycker jag (: Jag försöker också nu att röra mig runt om folk som man mår bra av, tror att när man blir äldre så vill man mer ha det så! Är det ett ärr till vänster eller ser jag fel? Hoppas att det ej är någon hemsk berättelse om det?? Idag blir det tvätta o förhoppningsvis att man får träffa solen också.. Vad ska du göra förutom att jobba då?

sv: Ja det ska bli jättekul (om det blir något). Hur bor du nu?=) Och vart?KRAM

isa

Follow me, follow me, follow me ;)

http://www.bloglovin.com/sv/blog/651377/eimi-devine

jag har också ett ärr precis övanför ögat!

vackra ögon du har förresten <3<3allt bra med dig idag??

PUSS

Ja, det var lite synd :/ Men visst är det så, man vill ha mer och mycket av allt så att man kan variera och mixa hur man vill :)Ja, och det är ju absurt. En sistaminuten ska ju vara just billig. Känns ju ovärt att betala 6000 när man vet att man ibland kan få samma resa för strax över 1000-lappen. Helt sjukt, men sant!

sv: härligt! Ja alltid vill man ha lite större:) Japp, jag bor i Malmö. Eller Limhamn heter det, men ligger ca 20 min utanför Malmö vid havet. Trivs såå bra! Och har ju min pojkvän här nu så vi blir nog kvar ett tag iallfall.Vad ska du hitta på idag då?

KRAM

Isa

Ja det hade jag med valt :) Vem vill väga 150 kilo lixom? Jag la precis ut ett smal-tips på bloggen :)

snygga fransar :D

http://www.mariaelisabeths.blogg.se

riktigt fint inlägg =)

Håller helt med! Du ska omge dig med de vänner som tycker om dig och som gör dig glad!Har med blivit sviken många gånger!

Nu håller jag fast vi dem som jag vet bryr sig om mig, hör av sig och som jag vet uppskattat mig som den jag är! :)Det är väldigt viktigt att höra av sig! Det går inte att umgås med alla hela tiden, fast bara ett fint sms kan göra mig så glad! Då vet jag att den vännen bryr sig om mig.Att hålla kvar vid sina bra vänner är viktigt att göra! :)

Ja, det är alltid roligt när man hittar ngt :) Lyckorus! Ja precis :)Va bra, det är kul att läsa andras tips så man hoppas att det uppskattas nu :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.