Ledig idag!

Fast jag är ledig denna dag så gick jag upp tidigt, skulle till jobbet fixa en del pappar sen skulle jag till en annan grej & nu väntar jag på att sticka till frissan, ska färga utväxten & toppa mig lite..

                Tack!! Älskar att exprimentera med bilder... Hoppas kunna lägga upp många fina bilder snart!!Hoppas du får en härlig ledig dag och att du blir supernöjd efter besöket hos frissan!Kram på dig!tack så mycket :) det värmer.allt bra med dig?

kramar!

söt bild

härligt att vara ledig! hoppas det blir bra hos frissan :)

ja precis :D heheallt bra annars?

Okej, så ska man ta av själva "duttaren" (haha) och hälla i pulver i locket och sen sätta på den igen och dutta på? Jag köpte den faktiskt på tradera! :) Hade läst om den och tyckte den verkade bra, så såg jag att det fanns till salu där. Vi får se hur den fungerar på min hy! :)

Heej gumman! Så du är ledig idag också ja..just det;) Härligt för oss båda två;) Varit iväg hos frisören än? Händer annars idag? Kramkram

En annan tjej skrev nästan samma tips, så det är väl det som gäller! Ska testa det ikväll! Kanske blir en bild! ;)Jag färgar mitt hår själv var 8 vecka ungefär! Är hög tid för det! Inte så snyggt att se ut som man har en skunkrand mitt på huvudet! ;)

Haha nej! Jag är en riktig skunkis just nu!Inte kul att blå blöt när man är nyfärgad! Stort paraply och taxi!!! Mitt bästa tips!

SV: ngn jag känner som kan fixa sånt gratis:)

Jag älskar att gå upp tidigt när man är ledig. Vet inte varför.

Fin bild!

kram

vad kul =) Jag är dödstrött efter att ha varit med i modelltävling igår. kom hem ganska sent så nu sitter jag på jobbet och drygar. Vad gör du själv? :)

Tack, tack=) ja så roligt med middagar;) Hade det inte varit så långt mellan oss hade vi me rän gärna bjudit hit er på middag. Kanske någon liknande ..som den igår..=) Du hade fått välja=) Ja här vräkte det också ner precis men nu är solen framme igen. Mycket lustigt väder. Hoppas det är uppehåll ett tag till för ska ut till mina hästar nu. Ha en fortsatt mysig torsdag. Ja redan fre imorgon ..så som du sa veckan har gått snabbt L puss&kram goding!

Ja håret behöver de donas med ibland :) Jo ja jobbar mest hela tiden känns de som. Men har varit skönt för har inte börjat fråns 9 på morgonen. Blir värre i helgen då börjar jag 05.30... o ska städa efter discot :/

härligt att vara ledig =)

vilka ord sa jag? :)ja det är så typisk :/ gillar ju inte regnet alls.det är bara bra med mig, lite trött bara :/ just nu sitter jag och kollar på när johan spelar guitar hero haha, sj?

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.