Bokus

Just beställt 2 st av Carolinas böcker den nya Ego Women & Min natt med Martini. Gillar verkligen henne..Härligt att det va fraktfritt också!Antal
Skickas normalt inom 26 arbetsdagar: Pris Summa
1Min natt med Martini (9789150501049) 86.0086.00
1Ego Woman (9789150500875) 167.00167.00
    
 
Summa  253.00
Fraktavgift 0.00
 
TOTALT SEK  253.00
Varav moms  14.32


                                          Ja, det var längesen han var borta en hel dag, så jag ska passa på att tvätta och fixa hemma, rensa lite också så det inte blir såå mycket när man väl ska flytta.Ikväll ska vi se Brüno ;) det ska bli kul.

Vad ska du göra i helgen då?

Kramar

Ja gör det! Den premiärar ju i sverige idag så det borde ju gå :) den är nog riktigt galen.

Ah, va mysigt, mysigt att åka iväg lite och göra nåt annat än det vanliga som man gör på helgerna.

Kramar

Jag gillar också Gynning och har läst hennes första bok! Härlig kvinna! :) Ja, jag har väldigt ljus utväxt, men ändå skönt att få lite mer liv i det där uppe :)Jag är tokdålig på att gå till frissan, även om jag borde toppa det liiite oftare :P Menmen!Hoppas du fick sakerna uträdde igår som du skulle :)

Åhh de låter bra (: Vad handlar de om då??

Nu har jag varit ute på lunch, här regnar det dock inte som tur är :) väldigt kallt ändå, burr. Bättre när det var vaaaarmt förra veckan!

Kram

Åhh kul med en bokbeställning :) Carolina är ju grym.Haha ja det blev ju en del rubriker, men det var mest kul ;) Att det skulle bli en sånn grej visst vi inte riktigt menmen. skoj för lina som tjänat några tusen på det hela.Nej det är ju ingen höjdare men detb får man ta!

Jadu, min sambo åker till Sundsvall lördag-måndag så jag ska umgås med vänner, festa lite och bara mysa med någon film. Har du nått bra tips? Jaha men det blir säkert trevligt ändå, alltid skönt att umgås med familjen. Göteborg lät inte fel. Ska förmodligen dit om två veckor :)

Kramar

Ibland behöver man inte göra en massa utan bara njuta av att ta det lungt!

Håret blev superfint på dig!Idag kommer en kompis från Malmö som jag inte träffat på ett halvår! Ska bli riktigt skoj!Själv?

De är säkert bra.

ha en mysig helg! Kramar

Ja det ska bli roligt att se, publicerar det i bloggen så snart det kommit ut :)Ja, jag har också blivit lite mörkare med åren men inte sådär jättemörk som vissa blir då :) Skönt flkt, så man slipper slita på håret så mycket :) Hur ser helgen ut gumman?

Ja det blir verkligen ett äventyr! Jag trivs ju såå himla bra i Västerås men det blri nyttigt att prova på ytterligare en stad! :)Låter ju som en mysig kväll och helg! Skönt att få lite kvalitetstid med både kärleken och familjen! Supermysigt ju :D

är tillbaka i bloggen nu efter semester&data strul :)

vad gör du ikväll? :)

Jag måste verkligen läsa hennes böcker någon dag. Gillar henne.

Kram

ahh det var super i båstad, sjukt skoj med gratis skor iallafall hehe =)

sv: Åh tur det iaf ! Åh tack, den är galet skön också :)

Tack :) ser ut som du har fullt upp i helgen då ju :)

haha du verkar ha fullt upp i helgen då :) råkade visst skicka från min pojkväns hahahaha

ja, det är kul med lite stora förändringar, om dem blir bra vill säga :p allt är bara bra med mig, åker till småland på söndag & blir där i två veckor :) ska bli jätteskönt. vad har du gjort idag då gumman? kramar på dig

Hon har verkligen många talanger den kvinnan!

åh, hon är verkligen störtskön! har läst henne ego girl, och tyckte om den massor. :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.