Blandade känslor!

Va på bio nu ikväll & såg Bruno, hmm vet inte vad jag ska säga, enda ordet jag kommer på är Sjukt! Visst jag skratta osv men kunde inte ens äta upp mina popcorn efter ett tag, hihi..Men smaken är ju olika. Har ni sett den?

                           

Iaf efter gick vi & åt Pizza ett ställe i Skövde som jag älskar,american pizza today heter den restaurangen medans vi väntade på bussen hem men nu när jag kom hem fick jag höra en tråkig sak, min killes kusin har dött hon hade hängt sig, fattar inte hur hon kunde göra det. vilken syn för föräldrarna jag kan mest bli arg, jag har iof inte vart i den situationen att ens överväga det & jag vet inte hur man riktigt tänker men det är så egoistiskt, vilken syn för föräldern samt va alla får lida & mår dåligt hon var inte gammal heller, en jätte söt tjej så orättvist & hemskt! Lider med familj & vännerna...^Åh tack snälla du :) Men på ''ALLA'' tror jag inte ;) Men glad blir jag när du säger så :) TACK!!¨Jag har packat och hej å hå!! Åker till Norrland imorgon.. Så jag ska inte blogga på en vecka :) Men du får ha det såå braa :D

åh tack, ja nu börjar hon sitta och sådär :) hihi men inte sa intressant för dig med mitt babysnack kanske ;) hoppas du haft en bra dag :)

usch vad tråkigt, det är så egoistiskt men ändå sorgligt på nåt vis..Rösta gärna på min blogg hos idol-Yazmina här: http://yazminaas.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-finalisterna.html#comment jag är nr 4, skulle uppskatta det supermycket! Kram & tack på förhand

Ja den filmen har jag nog ej tänkt se hehe..ej min stil heller! Tragiskt ang din killes kusin, min morbror hängde sig med.. men jag förstår det lite iofs. de tror att allt löser sig om de bara dör, inte bara att de slipper lida utan att alla andra kanske också mår bättre av det..att det ej är nån fara. fast hemskt o tyvärr förstår de ej att det finns hjälp o att alla vill hjälpa t! de mår så dåligt så just då att de ej känner att nån annan kan må dåligt av att de försvinner..eller hur man ska förklara. jag har själv varit i en depression för några år sen och min mamma jobbar på allvårdsenheten så tror jag förstår det lite mer kanske än vissa andra (utan att överdriva!).. men verkligen tråkigt för alla inblandade! om de bara visste hur många som älskade en o att det verkligen går att komma ur ett dåligt mående!! jag har varit sugen på en speciell pan pizza jättelänge nu..o när ja läste din blogg blev det ej bättre hehe. min finns i norrk!

Diggar din blogg starkt! =) natti

Nej jag har inte sett den, men verkar sjuk haha.

Ja hon är så himla söt och vi har haft det jättemysigt tillsammans idag.Jo jag kan tänka mig att det blir väldigt tomt utan alla runt omkring.

Inget kul när filmen är kass.. =/

Tack detsamma. Sov så gott. Kramar

har inte sett den och tror inte jag kommer gora det heller. har ganska bred humor men riktigt sa bred ar den inte att jag pallar med trams pa den laga nivan, haha!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.