Är det höst redan tro,känns som det!

11 grader ute & mörkt & regningt, kan tro det redan är höst, vill ju ha sommar vi är ju i mitten av Juli..
Men den kommer väll tillbaks.
Nej nu ska vi inte va negativa det är ju FREDAG! Imorgon ska min kusin komma ska vara barnvakt sen ska vi till Hjo imorgon någon stor slöjdmässa, det är jag inte intresserad av så men typ tradition att åka dit med familjen sen ant Gbg på söndag så stannar killen kvar där några dagar hos en vän, eftersom han har semster så åker jag hem & jobbar igen nästa vecka, så ser planerna ut på ett ungefär..


                           

                             Här ser ni mitt nyfärgade hår, skönt att få bort utväxten..

                                      Fin i håret :) ja exakt pengarna e ju inte fel. händer i helgen?

Haha vilka busungar! Men det är ju så gott så det är svårt att motstå :P MM jag frös in 2 liter igår så man kan ta ut och äta när man egentligen är sugen på godis, bättre, godare och nyttigare.Ah precis, det går ju ändå rätt bra att jobba nu (speciellt om det regnar) och det är ju ljust när man börjar och när man slutar, annat i höst när det är mööörkt. Jag har ett vik för en som är mammaledig, har dock varit här nu i snart 2 år och har 1 år kvar hehe :) men som det ser ut nu så komme rhon inte tillbaka hehe. Du då? Hade du en projektanställning eller hur var det?

Krama

SNART ÄR SOLEN TILLBAXSOMMARENS SNYGGASTE TROSOR KALLINGARTILL BÄST PRISUNZIP.SE

UNZIP.SEHA DET

Ah va skönt, hoppas du får tillsvidare sen då :) Ja det är skönt, och kommer hon tillbaka så har jag varit anställd inom kommunen så pass länge som är skyldiga att ge mig nåt annat i så fall, så jobb det har jag :)Jadu, idag ska jag på bio med en kompis, och sen mys hemma, sen imorgon firar en annan kompis sin födelsedag så då blir det fest och på söndag är jag ensam hemma för J är iväg och spelar fotboll, ska bli skönt :)

Kramar

Snyggt håret blev! =) Hur e det idag? Usch ja vilket höstväder. Här blåser d nästintill storm .. och regnar. Riktigt kallt! Kramkram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.