090717

God morgon..
Skulle bli sol & blå himmel idag men ser mulet ut, men kan ju ändra sig men i helgen skulle det bli en massa regn, blir man överraskad ?
Typiskt imorgon ska jag ut med några från jobbet ska bli jätte kul, hörde vi skulle börja redan vid 15 men får se om man orkar med det!


Just det tänkte visa er, jag hitta tidningen med den klänningen som jag tyckte likna den som jag beställde från Nellys igår, visst är det lik en Alexander Wang klänning. Vilket kap jag gjorde hihi

                
OK vad mysigt =) Grattis på eran dag!!Planerna för idag är inte riktigt bestämda, fårse vad som händer...Ha nu en så bra dag med din kille, kramis.

jag trillade i en stentrappa när jag var liten :P

dudå??PUSS

Kul med utgång imorgon=) Men va kuul att du hitta en liknande ju, kommer säkert sitta jättebra på dig=)Ang smink så är det verkligen kul att hålla på att testa olika grejjer=)

Kramis!

den var väldigt lik ju! fint :)

ja :) Jag köpte kavajen på mango i december :Pjaa det brukar bli svullet :P iallaflal på mina kompisar här i borås :P haha :P men det är ju bara att planera in att du stannar hemma i två dagar så löser det sig ju =)

jag tycker du passar bättre i den än modellen:P Föresten har du väldigt fin näsa:)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.