Lite småtrött men nöjd!

Ursäkta frånvaron idag från bloggen,vet detta är första för idag men har vart fullt upp blev en himla massa shopping,handla nog klart allt förhoppningsvis ska kolla igenom allt imorgon!  Nu är jag nöjd men med ett något
tommare plånbok men är ju jul en gång per år så då ska man inte ha så dåligt samvete :)

Va en himla massa folk som trängdes i butikerna så någon lågkonjuktur märktes verkligen inte av,köerna va jätte långa i varenda butik jag var inne i..Åhh eftermiddagens höjdpunkt var ju att träffa Charlotte,hennes man orkade inte gå med oss så han stack hem i förväg men mötte oss igen innan dom skulle bege sig hemåt för en pokerkväll!

Här hemma så har älskligen dukat upp,ja han har fixat allt själv så nu ska vi äta räkot med aiolisås,samt vitlöksbröd så gott så! :) Tack Marcus..Så jag fick sitta i lugn & ro & blogga lite.Vi sitter & kollar på Dansbanskampen såå bra ju,älskar ju dansband sån positiv musik! Vet att inte så många håller med mig men Charlotte vet jag gör de,men jag gillar ju schlager också hiihi nej nu ska jag sätta mig & njuta av maten bjuder på några bilder från dagen,lägger till några mer imorgon !

 

1)Blev fotad på vägen upp till Zara,men va tvungen att pausa lite på ett fik & ta en nypressad apelsinjouise & få ny energi!
2)Söta Charlotte
3)Vi har samma klädsmak
4)Jätte fint pyntat ute på Gbgs gator,gillar kronorna
5)Se så fin Marcus har dukat upp nu måste jag gå & hugga i på allt gott!

Ha en underbar kväll!
hihi, tack så mycket :)

ja precis, många är ju emot att förlova sig när man är så pass ung, men asså känner man att kärleken kommer hålla länge så är ju det bara ett plus & så kära som vi är så tror jag vi kommer hålla ihop många år till :) god jul på dig sötan (:

Söta bilder gumms hoppas ni hade kul iaf. Ja det var hel sjukt som fan faktiskt hahaha...ja plånboken e sjukt tom här med kan jag säga...blää men jul e jul så e det.. MISS YOU SIS!

Japp samma klädsmak har vi & DEFINITIVT samma musiksmak, inte till allas stora glädje jämt då kan man ju säga, men men... det kan vi ta =)Tack själv för en super mysig dag!PUSS PUSS

Hallojsan jennlenn!Lätt seger måste jag säga..Glatt!

Svar:

Charlotte: Japp visst har vi,hihi japp är nog bara vi! Men jag älskar sån musik iaf!Pm: He he jag hörde det,stackars Charlotte :)

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.