Känn dig träffad !

 

Fredag hela veckan lååång! Inte riktigt men känns nästa så som måndag,tisdag sen fredag som att dagarna emellan bara försvinner igår satt vi på jobbet & diskutera om detta om det var så förr också eller om tiden går snabbare nu för tiden för förr tyckte jag inte att det var så! Fast när jag var yngre tänkte jag aldrig på det men nu hör jag ändå barn säga så hmm konstigt!
Jaja sak samma imorgon som sagt åker jag & sambon till Götet & ska shoppa samt träffa denna underbara person,hon är nog den mest positivaste människan jag någonsin träffat,helt underbar iaf! Nu ha jag skaffat 30 dagars kort som jag kan åka på över hela regionen så nu förhoppningsvis kan vi träffas mer,men vi ses ju ant på juldagen? men nyår iaf!

Nu snart ska jag gå & njuta av morgonfikat här & just det idag är det LÖNINGsdag för mig iaf,vet att många får det den 23:e också men idag så är jag glad ! :)

Ha en underbar fredag jag kommer kolla in här mer under dagen,lovar :I)
Kramar
Ja man kan ju inte alltid stå i ramljuset med sitt namn hihi...har många vänner vid namn Jenny. Hon jag skrev om är en av mina bästa kompisar sen barndomen, umgås flitigt. Synd att inte vi bor närmare varandra men vi kommer säkert alltid ha telefon och blogg- komunikation och träffa 3 ggr om åretsuck haha ja hon sjunger klicka på min länk på henne så kommer 1 av hennes låtar jag gillar.. looove ya!!!

sv. ja visst är hon! ha en bra dag! :)

Hahaha..ja jag tänker inte gå med på att träffas så lite som vi gör..då blir jag ledsen i ögatsnyftville helst leka med dig hela dagarna my best friend...ja det e bra att vi joinar varandras bloggar och gör reklam för varann..helgen blir lugn..j spelar hela dagen i morgon o T ska på kalas..söndag ska vi fira mamma som fyllde år 6 dec, men har kalaset nu pga av min opeartion. Ni skulle till gbg va? pösssssssss

hah nee då vill jag nog inte de:P för hatar att förlora satT;)

kramis

J

Vilket är favoritshoppinghaket i götet?

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.