Nedräkning..

 
 
 
 
 
 
God morgon,
 
Har vart inställd på att det är Midsommar nu på fredag hur länge som helst så blir lite konstigt.
Jobbar nästa vecka också sen går jag på tre veckors semester.
 
Har mått så där senaste tiden, tänker för mycket plus att mitt hår har börjat krångla igen. Inser jag måste stanna upp och sakta ner. Ska försöka vara nöjdare och inse hur bra man faktiskt har det. Lever,är frisk, tacksam för mina barn, jag har ett hus, kan åka på semester. Så bara dumt att oroa sig för mycket, göra små saker till stora. Men lättare sagt än gjort, hade varit bra om man hade kunnat pausa eller stänga av med en knapp i hjärnan.
 
Jag måste börja tänka bra saker om mig sjäv, inte ta åt mig av skitsnack. Jag vet jag är en bra människa, bryr mig för mycket om andra och oroar mig för det mesta. Men vill bara väl. Folk kan nog uppfatta mig som dryg, men mest för jag är blyg och vill undvika jobbiga situationer. Hatar missuppfattningar, det blir ju lätt sånt. Det kan tära på mig jätte mycket. Men tänker det finns alltid de som har det mycket värre än vad man själv har.
 
Lite lulligt så här på tisdagen. Ska åka till Lidköping och hämta ett bord i eftermiddag. Velat ha ett sånt länge så passade på när det var så bra pris. Ska till några vänner ikväll, solen skiner.
Hoppas ni får en fin dag ni med...Fina bilder!Ja tänk på allt fina du har och kan göra!Så fort någon tanke kommer som är jobbig tänker man på nått bra istället!Skönt me lite sol igen ha de så bra /Veronica

Svar: tyvärr är det det jobbiga att det är lätt negativa tankar återkommer hela tiden, saker man inte vill ens tänka på. Inte lätt det där alltså :( Men som sagt man får försöka vara tacksam, man är ju frisk i alla fall. Hoppas du har en fin tisdag
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.