Inte tidernas bästa helg

 
 
 
 
 
 
Kan inte skriva upp denna helg som en som var den bästa direkt. Varit sååå låg, låg i över 24 h i sängen, orkade verkligen ingenting. Ni vet man är låg, deppig allt känns skit. Har inte haft sån dag på evigheter, typ 2012 senast vad jag minns.
 
Jag brukar va positiv men ibland slår det bara emot en, man blir så trött psykiskt när man går och oroar sig för saker man inte vet vad man ska göra. Man kan inte göra något åt det utan bara vänta.
 
Hoppas det vänder, nu är jag uppe i alla fall, något positvt. Ringde sjukhuset, HUD som läkaren jag träffade i vintras skulle skicka remiss till som jag väntat på. Tror ni dom fått in någon ? NEJ så jäkla sur. Hon på HUD sa att de kan vara så ibland att det hamnar emellan stolarna. FY ALLTSÅ!
 
Var en sväng till Stellas Lekland på lördagen, det var det lilla jag gjorde i lördags så att säga. Men roligt Björn kom på att vi skulle åka iväg någonstans, kul för barnen.
 
Var på Yoga igår kväll förresten, stod på köplats 4 när jag bokade. Men fick sms att jag hade fått plats, var nog meningen. Kändes som det var såå passande för mig igår. Känns som jag ska försöka gå på detta varje söndag.Bra för mig..
 
Hoppas ni haft en bättre helg än vad jag haft!Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.