Hosta från helvetet

 
 
 
 
 
 
 
 
Så vintriga juliga bilder, kanske inte passande nu när man vill ha vår och ljust. Men var på kalas på landet i lördags och firade min faster. Var tvungen gå ut en sväng och andas, har fått en hosta från helvetet sen förra veckan. Ger sig inte och hostar bara jag andas. Så gick ut och tog en promenad för att andas och hosta, så pinsamt när man är borta att hosta som en tok.
 
Var så vackert ute. När jag gick där så kändes det så magiskt som man var helt ensam ingen omkring en. Ingen trafik inga folk. mitt i ingenstans typ. Fint vinterlandskap helt enkelt
 
Igår vilade jag, mådde så där. Blev svimfärdig när jag höll på laga mat. Så var tvungen lägga mig. Vet inte vad som är fel på mig. Men kanske är så när man mått dåligt att man drar på sig allt möjligt.
 
Nu vill jag bara komma härifrån till solen för att få en nystart. Bara jag blir frisk från hostan och inte barnen får detta och blir sjuka. Det är de svåra när man ska boka resa med småbarn man vet ju inte hur de mår om typ 2 veckor..En chansning, men hoppas vi hittar något och vi kommer iväg!
 
Ska kolla och boka ikväll tänkte jag. Skrivit ut blankett så Björn kan åka och fixa pass till Olivia i veckan.Fy så jobbigt med hostan och inget man kan rå för heller:) frisk luft brukar ju hjälpa lite, så härliga bilder från helgen,kramar

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.