Haymarket

 
 
Har velat bo på Haymarket länge och gjorde det nu i helgen. Ett fint hotell, fina detaljer och älskade deras Body lotion de hade i badrummet. Hade velat köpt den men de hade inte kvar den i receptionen.
 
Vi satt länge och åt frukost igår, det som var synd var att det var fullt nere vid frukosten så fick sätta oss uppe vid konferensrummet istället.
Tappade lite av upplevelsen måste jag säga. Liten sak men ,ville  exempel ha salt till de kokta ägget, var svårt att få tag i någon av dessa killar som sprang omkring att få hjälp. Den ena sa att det fanns vid några bord men vill inte springa och leta. Sen sa han det fanns där nere på andra våningen. Då frågade jag han om jag måste hämta det ? Som tur var va han snäll och gjorde det.
Liten detalj men det kunde de haft vid varje bord istället, alltid jobbigt när man måste vänta tycker jag.
 
Men var väldigt bra att man kunde ställa in sin bagage efter man checkade ut igår vid 12, så man slapp gå och konka på det.
Så kommer gärna välja det igen, nästa gång det blir en tripp upp. Blir ju det emellanåt. Hade velat åkt upp oftare men det är ju detta med tiden nu när man har småbarn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mamma Mia va jätte bra, älskar ju deras låtar så
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa låtar sitter på min hjärna, så bra låtar. Hört de förut men va så längesen. Kärlek och kärlek man får kämpa för är ju alltid känslosamt och fint. Det var lite de Mamma Mia the party handlade om. Kärlek mellan 2 st personer som älskar varandra men inte får vara med varandra. Men till slut så.. 
 
 
 
 Hej!

Vad roligt att du trivdes hos oss! Frukosten kan vara en utmaning när vi har fullt hus med över 800 frukostgäster och alla gärna kommer samtidigt men vi hoppas att vi ses igen!

Lotion kan du också köpa i vår webbshop http://haymarket.hoteletail.com/haymarket

Svar: Hej. Kan förstå det. Hade tänkt gå upp tidigare men var skönt att passa på att dra sig lite när man väl kunde på morgonen. Får gå upp lite tidigare nästa gång helt enkelt. Tack för länken ang body lotion, ska genast in och kika!
Jenny Lennartsson

Såg jättehärligt ut och verkar va ett fint hotell.Kul med bodylotion måste nog kika in den länken med./Veronica

Svar: Ja gör det, jag ska nog beställa. Doftade lyxigt, så jag och vännerna smörjde in oss en massa haha. Plus fin förpackning så ett plus. Ett plus det inte var porto som tillkom när man beställde såg jag.
Jenny Lennartsson

Tack för tips beställde en bodylotion snygg förpackning med.Perfekt att det var fraktfritt.Ska bli roligt att få /Veronica

Svar: hoppas du blir nöjd och gillar doften. skriv gärna sen va du tycker 😄
Jenny Lennartsson

Ser jättemysigt ut ,jag som bor i sthlm måste nog boka det hotellet någongång:) haha turist i sin egna stad.kramar o fin du är på bilderna tycker ditt hår ser långt o fint ut.

Svar: ja de tycker ja du ska göra 💕 finns ju såå mkt mer att göra när man bor där uppe. tack snälla tyvärr så mkt tunnare plus hoppas ja att de ska börja avta all hårtappning sen att de där fläckarna ska växa ut. ja intalar mig själv att förändringen börjar nu denna vecka då vi åker till Spanien 💕 hoppas hoppas
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.