Detta är så jag..

 
 
 
Jag tänker alldeles för mycket, ibland hade man velat ha en knapp som stängde av vissa av ens tankar, ens oro och grubblandet. Visst hade de vart fantastiskt. Så mycket man tänker på som tar sån energi, vissa grejer vill man inte ens tänka på som stör en, man blir irriterad att man ens låter ens energi och tid gå till just det. Inte lätt alltså..
 
Imorgon bitti åker jag som sagt till Stockholm, hoppas hoppas hoppas min hals blir bättre. Ska ta med en kudde hemifrån så jag får ligga högt upp annars kan jag inte ens sova eller ligga ner för då hostar jag konstant. Så får välja nackspärren och sömnen istället för hostan helt enkelt :)
 
Men det ska bli roligt, ser fram emot det! Hoppas ni får en fin helg..
 Tänker massa så med så jobbigt.Hoppas du blir bättre från hostan annars finns det bra hostdämpande på recept.Kul att resa bort hoppas du får de riktigt roligt/Veronica

Svar: Ja de hade vart perfekt om man hade kunnat göra det alltså, stängt av onödiga takar som tar energi :( Ja kör med tabletter från apoteket för rethostan men tar tyvärr inte så bra. hoppas du får en bra helg
Jenny Lennartsson

Jag önska att det fanns en stänga av knapp för oro o tankar som skenar iväg:( kram o ha det så kul i min stad hoppas hostan lugnar ner sig.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.