Det ger sig inte..

 
 
 
 
 
 
Ringde Vårdcentralen då min hosta blivit värre sen förra veckan. I natt alltså, fy kunde inte ens ligga ner utan hostade vid varje andetag jag tog. Fick dåligt samvete för att de andra var tvungna stå ut med de plus såååå trött att inte få sova.
 
Men hon sa att det är vanligt nu med hosta. Skulle köpa Bromoxin samt Nitaxon och ta på natten. Hoppas inte barnen blir smittade.
Bokade igår en resa, så åker nästa vecka. Tänkte att jag skulle strunta i avreseförsäkring, kostade 1000 kr extra för oss. Men ångrar mig nu, går inte lägga till när allt är betalt.
Bara hoppas vi håller oss krya och kan komma iväg, håller tummarna.
 
Plus så började jag ju träna förra tisdagen. Så glad över att jag tog tag i det, tänkte gå 2 ggr i veckan men blev inget med de sen fick jag avboka Yogan i söndags och lär få göra det imorgon kväll också. Blää jag som verkligen vill börja träna nu.
Ser att min blogg varit väldigt negativ nu ett tag, lovar att det skall ändras. Hoppas jag kommer må bättre. Kände det idag när jag ringde Vårdcentralen att nu snart får det räcka alltså. Så trött, vill bara bli den gamla vanliga Jenny igen.
 
 Trist att bli sjuk nu .Tycker folk hostar överallt nu så de nog många som är sjuka.Så härligt att resa vart ska ni åka?Hoppas ni får va krya då /Veronica

Svar: Ja de känns som en ond cirkel på ett sett att man får de mesta nu för man har dåligt immunförsvar gissar jag på. Ja det ska bli härligt, känner jag behöver komma bort, till solen för att må bättre hoppas jag. Att det är bästa medicinen. Hade velat åkt till Mauritius eller Thailand men då barnen ska med och aldrig flugit så vågar vi inte chansa. Blir Gran Canaria, inte förtjust i dessa öar men alltid något, bättre med 20 grader än minus känner jag just nu. Hoppas du klarar dig från förkyldningar.!
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.