2018/01/16

 
 
 
Ser ni på bordet, äntligen har jag den där Liljan i mina ägor. Så fin
 
 
 
Hello Sunshines.
 
Så skönt denna veckan när jag behöver bara åka till jobbet, när Björn tar barnen. Allt går så smidigt och snabbt utan att behöva väcka, klä på och dra sig iväg till dagis på mornarna. Han jobbar 3 skift nämligen.
 
Kollade massa på resor igår, min mamma påminde mig om att jag älskade resa förr, det var typ mitt liv att boka och längta efter att ge mig iväg. Nu har ju jag småbarn så inte lika lätt, sen har jag vart såå nojjig och rädd över denna värld så anser inte att det lockat lika mycket.
 
Men kanske borde åka ändå och bara få känna den där känslan man får av att boka. Älskar Mauritius, kollat massa men shiit så dyrt det blivit nu emot förr då jag var där. Maldiverna också rätt dyrt. Thailand kollade jag men jag är ju så rädd för katter och hundar och vet inte hur barnen reagerar på att se mig så rädd.
 
Inte så mycket för sådana där charters, aldrig vart min grej men kollade massa även Orlando USA som hade vart så skoj. Men sen vet man inte hur barnen reagerar med att resa. Så är inne på Cypern ändå till våren. Då är de en resa med tanke på att det ska vara smidigt för barnen och de ska gilla de.
 
Så tror jag att jag ska boka och dra till NY själv. Funderar på nu i vår men såå sugen på att åka när det är Böack Friday, aldrig vart där vid den tiden. Så tror på det..
 
Har ni vart i New York under den tiden ?Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.