18/01/17

 
 
 
 
God morgon.
Hoppas det är bra med er! Jag har smått ont i huvudet och halsen, typiskt men är väll sådana tider nu så man får väl räkna med de.
Blev såå sur på sjukhuset igår så kunde inte sova i natt. Fick brev från dom att jag inte får en tid till Hudmottagningen. Att jag ska vända mig till Vårdcentralen igen. MEN det var ju läkaren där som sa att jag skulle till Hud för de kunde inte göra mer där. Så det sitter någon tant i Skövde som beslutar att nej hon behöver inte gå till Hud. Alltså hallå, hur kan dom bara göra så ?
 
Ringt VC igen nu för att fråga vad tusan man ska göra, komma till dom igen är ju helt onödigt. Alltså när man ska ha med försäkringskassan och sjukvården att göra får man räkna med onödig energi, det är så svårt. Blir smått galen. Tänker alltid tänk om det varit deras mamma / dotter som mått dåligt och inte fått någon hjälp. Tror inte de hade gett sig. KARMA typ.
 
Jaja får se vad de säger sen. Blir så trött på detta bara, vill bara veta vad de är för fel på mig som sagt med håret.
Men tror det är som sagt stress och olika anledningar. Vart en stressig höst men vill ändå undersökas.
 
Igår var det tydligen snökaos i Stockholm. Inget här förutom storm typ. Men idag har det kommit lite snö men inget kaos direkt kan jag inte påstå.
 
Jaja detta var dagens gnäll. Tur man har ett ställe att avreagera sig på lite. Känns lite lite bättre.
Hoppas det är bättre med er.
 
Jag sa igår till en kollega. Jag var ju så extremt deppig i helgen som var. Ibland kan det vara bra att komma långt ner för att sen tänka att det kan ju bara bli bättre helt enkelt. Man får försöka tänka positivt.
 
Ha en bra onsdag, lill lördag!
Och sorry mitt gnäll men man blir ju smått galen alltså..
 
 Urs vad dåligt vad trist att höra.Tror det bättre och googla efter någon privat hudläkare.Vårdcentralen är så dålig.Att det ens får vara sååå.Finns många privata hudläkare.Hoppas det går bra svar vill man ju ha./Veronica

Hoppas att du får den hjälp du behöver snart, länge sedan, 💕

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.