Instagram - Några löjliga tankar

 
 
Instagram älskar jag, som en slags drog. Ger mig väldigt mycket inspiration, glädje. Fått chansen att träffa några fina personer på riktigt tack vare det. En hel del massa bra och jag har ändå inget stort konto, ett litet skulle jag allt säga.
 
Ibland undrar jag hur det var innan jag skaffa det, så mycket tid jag hade och vart la jag det på. Visst låter det konstigt att man kan bli så beroende av något så oviktigt som det ändå är.
 
Det som påverkar mig negativt är när folk avföljer en, vissa konton som jag inte vet vad dom är för några gör mig inget. Många följer ju och avföljer en dagligen men just sådana som man följt länge och även tillbaka.
 
Jag avföljer aldrig något konto, bara om dom avföljer mig. Det kan ibland göra mig ledsen men det har nog med min ångest att göra. Vi känner ju inte varandra detta är ju ytligt men ändå synd att de "inte gillar en" så att säga.
 
Eller dessa Followtrain är jag rätt trött på, hängt med på en del för att se. Alltså varför är man med på det om man ändå inte följer en tillbaka ?
Finns några tjejer som jag börjar följa men sen följer de ändå inte en tillbaka. Och i dessa tåg så står det att man inte ska följa sen avfölja direkt men då ska ju banne mig dessa inte göra detsamma.
 
Som sagt skäms ens att skriva detta men detta har jag tänkt en del på, kan påverka mig negativt fast det är så löjligt. Löjligt att jag ens lägger ner energi att tänka och bry mig om det. Men har ändå stört mig och jag undrar hur man tänker?
 
 
 
Detta var dagens tankar som jag var tvungen att avreagera mig och skriva av mig. Men det är fredag, solen skiner. Skönt!
 
Hoppas ni får en bra helg. Såg nu att imorgon kväll ska jag på bio med Sofia. Sista Fifty Shades, sooom jag längtar efter att se den. Älskar den filmen..
 
Kärlek!Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.