Nytt till huden

 

 

 
 
Skrev ju för ett tagsen att jag läste hos Marie Serneholt att hon tipsade om bra hudprodukter.
Padsen i burken tar jag varje morgon, det första jag gör. Doftar fräscht och känns uppfriskande. Klipper dock paden i 4 delar så det håller längre, det är så pass mycket vätska i.
 
Masken som tydligen ska vara en av de bästa har jag använt ca 4 ggr, 2 gånger per vecka. Inte fått någon wow upplevelse än men tror min hud tackar och bockar för det. Behöver all fukt den kan få.
Måste säga att nu efter 30 så märks det att huden har ändrats, börjar se små ålderstecken några mer små rynkor osv, fy säger jag.
 
Har förresten bokat tid för att tatuera mina ögonbryn. Tog i och för sig en sen tid så blir inte förrens i November. Men jag har oturen att knappt ha några bryn. Tror ärligt jag har noppat dem för mycket i mina dagar så de inte växer ut om man nu kan göra så. Ser fram emot det, känns kul att slippa behöva måla dom varje morgon för att se ut som en människa.
 
 
 HÄR förresten kan ni läsa inlägget jag skrev om dessa produkter när jag beställde dem. Från Marie Serneholt...Så kul med hudvårdsprodukter;) så spännande med brynen jag ska på återbesök nästa månad och tänkte fylla i dem lite till men annars är jag supernöjd, kram

wow vad fin blogg du har!! Kika gärna in på min :))

åh måste jag testa!

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.