Dessa dagar..

 
 
God morgon denna regniga gråa onsdag.
Skönt att det är onsdag, veckan närmar sig sitt slut och det blir helg.
Lite allmänt deppigt just nu känner jag av olika anledningar. Orättvisa osv. Så känt jag behövt en liten paus i allt för tillfället.
 
Igår och idag gick det bra att lämna Olivia på dagis förresten, hon ville inte ens krama mig. Så skön känsla att redan andra veckan verkar hon trivas. Men som sagt hon är som en liten virvelvind så tror hon tycker det är kul att det händer något. Vi var ju på bibblan igår här i stan med Emelie och barnen. Haha O höll på att riva hela stället, passade inte att vara där då det ska vara tyst och folk vill ha lugn och ro.
 
Jobbade halvdagar i måndags och igår, alltså så skönt det är. Så mycket mer man hinner efter jobbet dagen känns så lång. Skönt för dom som gör det. Hade inte varit fel bara om man hade fått ha kvar sin lön i så fall bara, det är ju de...
 
 
 
Blev kär i denna tröjan från barnavdelningen. Skämdes nästan när jag gick in och provade kläder från barnavdelningen. Men de passade ju och varför skulle det vara konstigt egentligen tro.
Köpte den dock inte men ångrar mig, så fin
 
 
 
Avslutade dagen med pizza igår. B var iväg till Göteborg och hämtade hem lite möbler jag hittat. Hade tänkt följt med men bättre han åkte själv utan barnen.
 
 
 
 
Olivias rum förresten, så sugen på att måla om de vita möblerna ljusgråa. Ska jag eller ska jag inte är frågan
 
 
 
 
 Den tröjan har mina barn:) så fin, klart du ska måla om möblerna det kommer säkert bli fint med ljusgrått också , testa du så kanske jag hänger efter:)kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.