Tiden går fort..

 

Känns som det var jätte längesen det var sommar, sen jag var på detta drömmiga hollywood bröllop. Som sagt verkligen fantastiskt fint. Glad jag fick vara med och uppleva detta.

 

Men alla årstider har ju sin charm, jag ser fram emot fina höstdagar. Igår kväll var det helt fantastiskt, sån fin och härlig kväll. Var ute med barnen en sväng, hade kunnat vart ute och gått i timmar alltså. Hoppas det blir en fin helg så jag kan vara ute mycket.

 

 

 

 

Kom att tänka på en sak, man lär sig oftast med åren och inser vilka man kan lita på eller inte. Vilka som gillar att prata bakom ens rygg, vilka som ljuger osv. De väljer jag att aldrig berätta något mer för, bara försöka va trevlig men inget mer för vissa går tyvärr inte undvika i ens vardag om man nu jobbar med dom eller i ens nära bekantskap.

Viktigt att må bra och omge sig med de bra. Finns alltid de som vill förstöra. Jag gillar folk som kan visa de har upp och ner dagar, äkta människor. Inte som måste spela att allt är så perfekt utåt fast det inte är det, eller allra värst de som man litade på till 100 % sen visar de sig att allt bara är fejk, stort nono på det alltså inte ok alls. Man lär sig så länge man lever helt enkelt. Det där har jag vart med om några gånger tyvärr i ens liv och det ger alltid ett ärr i hjärtat.

 

Man gillar de som har känslor, äkta sådana. Alla fattar att alla inte har det 100 % bra jämt, det går inte. Man är ju sårbar och det är de som är fint, man vill kunna känna igen sig att man har olika dagar, vissa bättre och vissa lite sämre. Man kan bli osams med vissa som man sen förhoppningsvis blir sams med igen osv.  

Lite tankar så här en fredag, jag är sån som har 1000 tankar i huvudet konstant, funderar på allt. Vissa saker vill jag inte ens tänka på, men går liksom inte stänga av fast jag säger till mig själv sluta, det är onödigt det tar bara energi. Sen är jag ju så extremt långsint, min sämsta egenskap om jag får säga det själv, det plågar en bara tyvärr. Men jag gillar även att bli sams, prata ut och gå vidare då är det ok då kan jag förmodigen släppa det men pratar man inte ut då är det kört. Vi är ju alla olika hur vi funkar. Jag är verkligen en känslomänniska i alla fall, till gott och ont.

Vad har du för någon dålig / bra egenskap ?

 

 

 

 
 
 Ja tiden rusar iväg. Du liksom jag har ofta mycket tankar i skallen, för mig rensar en promenad tankarna.
Fina bilder
Jag har många dåliga och bra sidor
Positivt just nu att jag försöker gå ner i vikt, därför att jag inte accepterar min kropp och oro för hälsan. När jag väl bestämt mig så blir det verkligen av
Negativt, stressar och vill gärna göra allt samtidigt, mitt tålamod inte så bra.
Men ändå ha det så gott i helgen

Svar: Brukar också hjälpa för mig med promenader, försöker komma ut dagligen så man får rensa huvudet lite. Samma här, borde göra ngt åt de men svårt, mycket frestelser i livet och jag har svårt att motstå allt det goda men hejja dig.

Ha en bra helg du med!
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.