Måndag morgon

 

Varför är det oftast bra filmer på söndagkvällarna när man egentligen behöver sova inför ny vecka och jobb. Igår kväll var Fifty shades of grey som jag kollade på fram till midnatt, sen kom Björn hem då han jobbat kväll.

 

Olivia har feber så han kunde som tur va vara hemma och vabba idag med barnen. Fick sms av Mia igår kväll att hon skulle va hemma idag så tack vare de så lyckades vi pussla ihop det så. Typ alla på min avdelning är borta idag. Hade jag fått meddelande om det nu på morgonen hade jag fått vart hemma då Björn annars jobbar natt. Så tur i oturen om man kan säga så.

 

Kunde inte sova i natt, hjärnan gick i högvarv. Har annars haft lätt för att sova en period nu, somnat så fort jag lagt mig nästan. Som i torsdags då jag somnade innan Wahlgrens värld började, orkade inte hålla mig vaken. Så är sååå trött idag plus förkyld och ont i nacken, känner mig stel som en pinne.

Igår tog jag med Charlie på Bio, en 30 min barnfilm. Vi har gått på 2 andra filmer innan, Minions och Blixten som varit över 1,5h så detta kändes som de hann knappt börja innan den slutade men mysigt älskar bio.

 

 

 

 
 
 
Denna text har jag sparat på datan, sen några år tillbaka. Viktiga ord att tänka på, så man inte sårar någon
 
 
 Håller med dig fifty shades kunde väl ändå ha gått i lördagskväll i stället blev toksent och även jag hade svårt att sova i natt har också nackont , är hemma med mina tjejer idag de vaknade i natt med magont,Hoppas du får en fin måndag.kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.