17/10/05

 
 
 
God morgon.
Någon som vet credd till denna bild ? Så fint, stilrent.
 
Nu är ordningen återställd igen, lämnade barnen på dagis denna morgon. Charlie sa att han inte ville gå igårkväll men tror de blir lite mer stimulans för dom än bara vart hemma som dom vart i veckan. Alltså de har totalt vänt upp och ner på allt känns det som. Så blir att städa nu efter och plocka, detta plockande alltså efter dessa småttingar.
 
Både Björn och jag är risiga och träffade dagisfröken som sa hon hade kämpat på denna vecka i ren vilja. Är verkligen förkyldningstider nu. Redan 5 okt idag, imorgon har jag namnsdag inget att fira nu men förr när jag var liten så fick jag alltid presenter på min Jenny dag! Och på måndag fyller jag år, blir hela 31 år tänka sig!
Känner mig inte så gammal på insidan. Satt och kollade igenom min blogg igår, från början. Alltså herregud vilka tider man haft och gått igenom. Såg så barnslig ut där vid 08/09 men var inte så gammal heller, har ju bloggat ett bra tag. Men så roligt att ha sparat här och för mig kunna kika tillbaka på mitt liv, det är guld värt för mig!Känner igen bilden men kan inte sätta fingerspetsarna vart jag sett den 🤔Visst e det kul att kunna gå tillbaka ochse hur det var för några år sedan 💞Kram

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.