Så dåligt

 
 
Gjorde ett besök på Artilleriet, hade stora förväntningar för hade aldrig varit där innan men antagligen lite för stora för det var så mycket mindre än jag trodde de skulle vara.
Men fanns så klart en hel del fint där inne. Roligt att ha varit där och besökt dom..
 
 
 
 
Vill ju ha ett Byredo ljus men dessa just denna doftade så gott. Tycker iof 700 kr är lite saftigt pris för ett ljus. Eller har jag fel ? :)
 
 
 
Var med Albulena och käkade på Paulo Robertos restaurang i Stockholm i augusti månad, tog denna pasta rätt med oxfile som var sååå god.
Så sa till Mia vi skulle testa denna i Göteborg, Penne Fresco tror jag den henne.
Visst ser den god ut men kan förstå varför de var så många tomma bord. Alltså fyy så arg och bevsiken jag är på dom. Älskar god mat, och denna rätt var god MEN inte HÄR.
 
Kände på en gång att pastan var ju inte färdig, var "rå" i mitten alltså hård så de knastrade när man tuggade.
Sa till den ena tjejen som menade att det var "Al dente" alltså jag sa vi är ju inte dumma. Har ätit pasta många många gånger och det är inte al dente, den är inte kokt. Fyy så jag blir irriterad på sånt, otrevlig och passade inte till sitt jobb.
Fick en ny tallrik som var precis lika dålig!!!
 
De menade vi skulle prata med kocken men vad tjänade de till, han kan ju inte ens koka pasta på en italiensk restaurang, som har pasta och pizza liksom. De ville ge oss en Capuccino vilket ingen av oss dricker eller glass. Men som jag sa vi var hungriga och ville njuta av en god lunchrätt. Detta var en stor FLOPP!!
 
Kostade ju pengar också, betalade över 200 kr, borde tagit MCD lika gärna. Hade vart billigare, vi hade fått de vi beställt och vart mätta.
 
Skrev ett mail till denna restaurang, inte fått något svar men iget jag förväntar mig heller. Vi kommer inte komma tillbaka i alla fall....
 
 
 
 
Dålig bild på mig men hann med en fika på NK
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.