Denna helg..

 
Hoppas ni haft en bra helg!
Min har vart lugn, fredags var vi till Björns föräldrars grav tände ljus. Åkte och köpte godis sen hem och kollade på Idol. Rättare sagt jag kollade på Idol medans resten av familjen sov.
 
I lördags gjorde jag ärenden på stan sen kom syrrans barn hem till oss. Vid 18 gick jag på Emelies 30 års fest, fick låna utklädnad av Mia på jobbet, supersnällt. Var hemma redan vid 22,30 haha fattar inte vad de är med mig. Känns som jag dricker en massa men känner aldrig av det, till slut mår man bara illa för det blir så jäkla sött med den där cidern och vin så det står en upp i halsen. Plus så trött, som jag alltid är så åkte hem och låg och kollade film sen istället så ingen utgång för denna tanten :)
 
Igår kväll gick jag på bio med Anne-lie, Bad Mums 2 super rolig tyckte jag. Roligt att få skratta lite, älskar den där crazy tjejen, som jobbade med att vaxa folk, ni som sett den förstår vem det är :)
 
Johanna visade mig igår att de ska på bio på fredag och se All Inclusive, inte sett något om den filmen innan vilket är jätte konstigt. Vill också gå och se den samt Solsidan sen. Roligt att det är många filmer nu som kommer som är bra..
 
Nu idag ska jag till Tandläkaren, får se hur det går...
Ha en bra dag!
 
 
 
 
Här ser ni Clara och Nils, syrrans barn
 
 
 
Emelie öppnar sina paket hon fått. Jag gav henne en kruka sen hade jag köpt rosor och euaklypus och satt ihop. Hoppas hon blev glad, svårt att veta vad man ska ge tycker jag
 
 
Bilderna blir ju så där nu när större delen av dagen är mörk, svårt att få klara fina bilder men man ser ju i alla fall huvudsaken
 
 
 
 
 
Busungarna igår..
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.