Fyndiq

 

I samarbete med Fyndiq

Black friday hos Fyndiq coming up.

 

Passade på att klicka hem en figur ifrån Pyjamashjältarna plus klistermärken till Charlie som han gilar. Har en hel del fint speciellt hittade jag massa til sonen där i leksaksväg, perfekt.

 

 

 

 
 
På tal om annat,har alltid haft mycket hår, massa så jag fått tunna ut det flera gånger senast i somras. Alltid sagt att jag aldrig antagligen kommer bli tunnhårig
Men i augusti månad då jag var hos frissan såg hon jag hade fått 3 små kala fläckar i hårbotten (panik)
Efter det har jag varit supernojjig, mått dåligt över det.OM det skulle bli flera eller just varför ?
Vågar knappt ha utskäppt längre då jag tycker det regnar hår från mig, man tappar vanligtvis 100 st per dag men jag tror jag tappar minst 300 :(
 
Gjorde slag i saken och bokade tid idag hos läkaren. Träffade en jätte duktig, som tog det på allvar och lyssnade på mig. Kollade men sa de börjat växa ut, tack o lov. Tog massa prover, jag som har skräck för just blod och blodprover. Vägrar ta i fingrarna och ber alltid att få ligga ner.
De sa, oj va många prover du ska ta du bör nog ligga ne. Ingen bra replik innan jag ska ta de där bläää. Men överlevde tack o lov!
 
De ska höra av sig om något är fel, om de visar sig jag har brist på någon vitamin eller vad de kan tänkas va. Hoppas det inte är något men känns bra att ha kollat upp detta. Hon sa man tappar mycket på hösten vid denna tid samt våren.
Hon var så trevlig och frågade mig när jag först kom in och även i slutet om jag hade peruk för jag hade så mycket hår emot vad nordiska tjejer har. Hon sa jag hade typ hår för 3 nordiska tjejer har i vanliga fall. Kändes ju lite upplyftande. Men hon sa att man ska inte oroa sig, man har det bra. Hon själv kom från kriget, flyttat 7 gånger senaste tiden och man ska uppskatta det man har i livet. Sant de hon sa, och hon tyckte jag var en beautiful lady tänkte hon när hon träffade mig ( vet inte om det var för jag sa jag inte gillar vad jag ser i spegeln men gjorde mig jätte glad. Så får se om jag kan vända på den onda cirkeln och väntar nu på provsvar, vad de kan vara.
 
Vill bli mig själv igen, mitt gamla jag!
 
Är ni flera som kanske vart / är med om liknande tro ? Så känsligt med hår för både killar och tjejer. Men mycket kan vara inre psykiskt stress osv..
 
 Förstår det jobbigt att tappa hår tur du har så mycket.Stress ger ofta detta.Märker själv när man stressar att man tappar mera.Och går man och tänker på det blir det oftast värre.Hoppas prover visar nått skriv gärna hur det går.Denna tid är man ju ofta torr i hud och hår kram Veronica

Svar: Ja usch det är inte kul, aldrig tänkt och reagerat på detta innan. Men läkaren sa de kan komma efter 30 år en dag så där och sen tappar man mer okt/nov och mars månad menade hon. Men hoppas de visar jag har någon vitaminbrist på provsvaren nästa vecka. Svåraste är ju att ändra sin livsstil om det vore psykiskt eller inte..Väntar och hoppas nu bara. Ha de så bra Kram
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.