Från i lördags..

 
 
Så härlig dag jag hade i lördags, så perfekt väder och så trevligt sällskap. Alltså det gör SÅÅ mycket vilka man väljer att umgås med, vilka man har i sina liv. De man har i sina liv ska göra en glada, de ska finnas där för en fast det går många år emellan. Albulena är en sån vän, det var något årsen vi träffades men känns inte så, man blev så glad efter att fått spenderat några timmar med henne. Har fler bilder som kommer senare.
 
Här är några bilder från när jag träffade en som jag skrivit med länge via instagram. Vi tänkte vi skulle passa på att träffas när jag ändå var uppe en sväng. Var så roligt, och så kul vi tog tag i det. Kändes på ett sätt som en gammal vän, som vi hade setts innan. Vi gick lite ute i solen, satte oss och käkade god toast skagen, jag tog dock inget glas champagne men fick snutta lite på det. Jag gillar inte de vanligtvis men detta var gott. Kändes som en sommardag, soligt och varmt satt på strandvägen och kikade på folk.
 
Upptäckte även en innegård där jag sett många bloggare / instagrammare tagit selfies, så klart gjorde vi det med haha. Som sagt sååå rolig dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.