17/05/30

 
 
 
 
 
 
God morgon
Var äntligen hos frissan igår, en tjej jag verkligen gillar som kan det där med hår känner jag emot de andra jag varit hos tidigare. Nu är jag väldigt kall upptill och är lite gulare i topparna. Men nästa gång ska vi ta lite i topparna också sa hon, så det blir mer enhetligt.
 
Svårt att ta bild på sig själv bara men ja ni ser lite iaf, ser alla småhår på ena bilden bara. Tappat massa massa hår efter jag fått både Charlie och Olivia som håller på växa ut. Sen klippte hon mig igen, gjorde de för 7 veckorsen också då jag var där.
 
Innan vi åkte hem köpte jag några skor. Ett par till C, ett till O sen fyndade jag ett par till mig. Hittade ett par sandaler jag inte köpte men som jag hade velat ha egentligen
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vad härligt med frisörbesök och så fin du blev! :-D Kramis

Så fina skor, samt så fint det vart

Jätte fint :)

Kan tänka mig du får höra en hel del av dem när de jobbar med det. Gömma ett barn i en väska för slippa betala? Nä där går väl ändå gränsen, stackars barn. Det måste väl nästan räknas som barnmisshandel och göra så? usch!

Ja jag vet någon gång har de erbjudit och betala på nästa station, men alla är inte så givmilda, vilket de egentligen inte behöver vara tycker jag.

Tror min kommentar försvann så jag provar igen:)
Supersnygg i håret älskar färg o längd.
Skorna måste jag se om de finns kvar på våran skopunkten. kramar o trevlig kväll.

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.