Att vara för påstridig

 
Sorry ett gnäll inlägg från mig
 
Var på Mary Kay party i helgen med en kompis. Fick följa med hem till hennes vän som hade de hos sig med deras vänner. Aldrig träffat tjejerna innan, men var supergulliga verkligen. Så det var roligt i alla fall!
 
Har varit 2 gånger för längesen på sånt här och har dålig erfarenhet då jag blev så missnöjd efter detta, då säljarna inte var de bästa.  ( det gör så himla mycket )
Jag har provat rengöringen innan exempel och vet att det är bra. Men nu i helgen kände jag inte för att sminka av mig. Och vad jag nu än må ha för anledningar så är ju ett nej ett nej. Jag fick sitta och försvara mig själv varför jag inte ville. Till slut sa de andra tjejerna att nej låt henne vara.  ( det var 3 andra som inte heller ville det men mig var hon extra på konstigt nog ) Sen fick jag höra att jag var alldeles för orange i ansiktet - fel smink. Det stämmer säkert men jag frågade inte om det,  och ser säkert för jäklig ut men jag har valt att se ut så i alla fall. Acceptera, annars ber jag om din åsikt och hjälp!
 
Kändes som hon bara tryckte ned mig. Inte ok, hon ville bara sälja men gick därifrån med en olust känsla.
Kvinnan är en av de största säljarna i landet tydligen. Hörde de andra tjejerna sen hade samma åsikt som mig att hon var för mycket tyvärr.
Hade tom gått in till tjejer i butiken och varit på dem, men man får ju inte gå in i butiker och sälja vad de verkade som de sa va?
 
Jaja kände bara just nu avsmak för detta märket fast det är bra produkter som sagt.
Personligen gillar jag inte sättet de säljs på, den ena tjänar efter den andre, vill kunna klicka hem själv eller gå in till butik och köpa. Men synd om de bra tjejerna som vill detta!
 
Ja nu sätter jag punkt för detta gnäll idag och hoppas ni har en fin måndag och start på denna veckan!
 
 
 
 
 Men jag hade inte heller velat sminka mig, man kan väl vilja vara där och vilja titta bara och se vad de har. Samt tycker inte de ska påpeka om man inte frågar, har säkert fel nyans jag med då, men man väljer ju själv

Vilken idiotiskt säljare! Om du vill ha hjälp med rätt produkter så kan du gå in på skincity och göra ett gratis hudvårdstest. Det är ganska dyra produkter men jag kan rekommendera paulas choice, riktigt bra och prisvärda!

Svar: Tack snälla för tipset 👌💕 ska ta en kik på de
Jenny Lennartsson

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.