Lotta på Liseberg

 
 
Igår efter jobbet åkte jag & Sofia iväg till Göteborg för att gå på Lotta på Liseberg. Rolig spontan grej, tack snälla Charlotte för du frågade oss, äntligen passade de så vi kunde komma. Tyvärr fick vi ju inte platserna brevid varandra. Men alltså herregud så vissa beter sig, vi hade satt oss på fel platser och efter 19,15 så släpps alla platser så man får sätta sig var man vill i publiken. Klockan var halv och vi hade hittat 4 st på rad, då kommer en man med sin dotter och börjar typ skrika på oss att det var hans platser osv. Galet alltså och så pinsamt hur folk kan bete sig liksom.
 
Visste inte vem Rhys var innan som sjunger Last Dance men såå bra hon var och älskar den låten. Lyssnat på den hela kvällen och morgonen. Kom hem vid 00,30 igår typ så väldigt trött idag. Inte varje dag man åker iväg så där men var trevligt.
 
 
 
 
 
Alltså alla dessa småhår jag har på huvudet, blir galen på hur mkt hår jag tappat och mina kids som jämt ska dra i det när de ska sova. Blir smått galen :)
 
 
 
Det var sååå kallt igår kväll, tur det inte regnade för det hade de gjort hemma men blåste smått och var såå kallt. Kommer säkert bli förkyld nu efter detta. Jobbade med en igår som var såå förkyld sen var Sofia det med så får se om jag har turen att klara mig.  
 
 Hoppas du slipper smittas och kul att gå på sådant, tråkigt hur folk beter sig

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.