En skyddsängel på sätt och vis

 
En räddande ängel-
 
Igår kväll hade Maja, en granntjej barnen och var ute och gick med dom några timmar på kvällen. Hon sa jag kunde möta henne vid Alhagen i stan. Så jag gick dit, där stod en gammal tant med en cykel. Såg ut som hon stod och väntade på någon, vilket de visade sig hon gjorde på ett sätt.
 
Jag stod där en stund sen gick hon fram till mig och frågade vart en väg i stan var. Då förklarade jag och sa att hon hade en liten bit hem. Hon bodde vid fågelvägarna i stan för er som läser detta och känner till stan. Sen visade sig att hon blivit dement. Hon hade cyklat vilse och hittade inte hem. Så fast jag förklarade vägen så insåg jag att hon kommer aldrig hitta.
 
Jag frågade henne om vi kunde ringa till någon eller om jag skulle följa henne hem. Hon ringde sin man, sen efter frågade mig vad hon sa, vart hon var. Jag sa ärligt jag inte minns det, hörde inte.
 
Men till slut kom hennes man där cyklandes i full fart. Detta par var i 80 års åldern, han fick inte köra bil pga problem med ögonen. Alltså mitt hjärta för dessa, blir så rörd och tagen alltså. Hon sa att nej nu kommer jag aldrig få cykla iväg själv mer, detta går inte. Att hon hade blivit så här senaste två veckorna. Man vill inte inse att man blivit en annan person än den man var helt enkelt.
 
Hennes man sa att hon hade rymt iväg när han inte såg detta och man såg hans oro i ögonen. De ville ge mig pengar men jag sa att jag bara var glad att jag kunde hjälpa till. ( skulle aldrig kunna ta emot pengar för en sån här sak, man ska kunna hjälpa varandra ändå )  Slutet gott i alla fall. Kände mig lycklig och tacksam att det var jag som stod där och kunde hjälpa henne, som dagens goda gärning som jag var hennes skyddsängel på ett sätt! Så klart vem som helst hade hjälp en sån här person men jag var glad att fått vara med och rädda just henne, kändes bra i hjärtat!
 
 
 
 Åh vad du är underbar 💕 Det borde finnas mer utav dig och ditt goda hjärta 💕 Ha en fantastisk dag vackra du 💕

Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.