17/07/19

 
 
När vi renoverar vårt badrum vill jag ha ett sånt här tvättställ, såå fint. Inte gratis men ändå såå snyggt
 
 
 
Jag är såå löjlig, velat länge om jag ska lägga ut denna bild på Olivia eller inte. Fick den igår av granntjejen när hon var på stan med henne förra veckan. Har ångest att det faktiskt finns så många sjuka människor här i världen så därför lägger jag inte helst ut bilder på mina kids. Som sagt alla väljer vad dom vill men jag blir så orolig.
 
Råkade gå in på ett instagram konto igår, en våldtäktsman som la ut bilder och videos hur stolt han var över sog själv, och en bild på hur han ser ut när han våldtar, just minen hur han ser ond ut.
Många kommenterar och skriver så klart hemska saker som han förtjänar medans vissa tjejer skriver massa hjärtan. Hallå, man blir mörkrädd fy fan alltså.
Det är sån som får mig att fundera på om man gör rätt eller fel med bilder på ens barn. När det finns så många sjuka människor här i världen. Önskar alla dessa idioter kunde brinna upp alltså...
 
Jaja tyckte hon var så söt här så lägger ut den i alla fall här i min dagbok.
 
Hade en såån bra dröm i natt, ni vet när man inte vill vakna upp. I natt för en gångs skull sov jag bättre än vad jag gjort senaste nätterna. Var välbehövligt!
 
 
 
 
 
 
 Jenny
Välkomna till min blogg om min vardag som sambo - mamma till Charlie och snart husägare.